Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 

Advies in professioneel vastgoed voor bedrijven, eigenaars en investeerders in België en wereldwijd​​​​​​​

Vastgoedbeheer in België

U bent zaakvoerder, bedrijfsleider of zelfstandige en wenst in België kantoren te (ver)huren, te kopen of te verkopen? Laat vastgoeddeskundigen u helpen met het bepalen van uw behoeften op het vlak van kantoren die te koop of te huur staan. Zowel het huren als het kopen van kantoorruimten heeft voor- en nadelen, die moeten worden afgewogen op basis van de doelstellingen en ambities van uw onderneming. Door kantoren te kopen, doet u een mooie investering. Door ze te huren, behoudt u dan weer uw liquide middelen. JLL geeft u ook advies over de locatie in België waar u het best investeert of huurt: Brussel, Antwerpen, Namen, Gent, Charleroi...

Naast kantoren bent u misschien op zoek naar opslagplaatsen voor uw producten, of naar winkelruimten om ze aan uw klanten te tonen. Onze experts kunnen u ook de ideale locatie voor uw winkel aanraden (winkelwijk, industriezone, drukke verkeersaders...), evenals de nuttige oppervlakte van uw magazijn in m².

Als specialisten in alle aspecten van vastgoed kunnen wij tevens instaan voor de zaakvoering, het beheer, de inrichting en de renovatie van uw kantoor- of winkelruimten. Op die manier kunt u al uw aandacht richten op uw core business.

JLL, marktleider voor advies in bedrijfsvastgoed, verleent aan investeerders, eigenaars en ontwikkelaars ook diensten op het gebied van advies in vastgoedtransacties, vastgoedportefeuillebeheer, waardebepaling en consultancy, enz. JLL helpt u met het behalen van de vooropgestelde rentabiliteit: wij staan aan uw zijde bij het kopen en verkopen van uw activa, maar ook tijdens het bezit ervan, of het nu gaat om kantoren, industriële of logistieke panden, of winkel- of hotelruimten.

Laat u adviseren om de juiste keuzes te maken.​