Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

JLL succesvol in de verkoop Tolhuis in Antwerpen

JLL was heel succesvol bij het spoedig, en boven alle verwachtingen in, verkopen van het gebouw TOLHUIS, een stadssymbool in het centrum van Antwerpen, voor residentiële herontwikkeling.

Een team van consultants van de departementen Office Agency Antwerp en Capital Markets bekwamen een exclusief verkoopsmandaat van Fidea (een voormalig KBC-bedrijf, nu MC Flowers) voor de verkoop van een 30 jaar oud kantoorgebouw met 17.500 m² kantoren en 182 parkeerplaatsen, gelegen te Sint-Pietersvliet 7 in 2000 Antwerpen.

Het Tolhuis bevat 10 verdiepingen op een toplocatie met een fantastisch zicht op de Schelde, nabij de Meir, het MAS en het historisch centrum van Antwerp met haar elegante kathedraal.
Het was een professioneel en efficiënt verkoopproces waaraan 20 kandidaten deelnamen. De beste kandidaat IMMOGRA bekwam een exclusiviteit en kocht het eigendom na een korte due dilligence aan.

Immogra is een residentieel ontwikkelaar gelegen in Gent, met belangrijke projecten in Gent en Brussel. In totaal hebben ze 1.200 units in herontwikkeling. Het is hun eerste project in Antwerpen.
Immogra heeft recent, in samenwerking met de stad Antwerpen, een architectenwedstrijd georganiseerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ralph Schellen​ (+32 3 232 39 30​)

Alle Case Studies