Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

Transport Gheys in Tessenderlo, Havenlaan 7, via de diensten van JLL

​​Verkoper: DOW

Koper: Transport Gheys

Grootte en type: 340.000 m² industriële terrein

De site is gelegen in het industriepark Ravenshout in Tessenderlo. De ligging is ideaal, langsheen de autosnelweg E313 die Antwerpen en Luik verbindt en langs het Albertkanaal met havendok. Op de site is er ook een spoorverbinding en zijn er industriële pijpleidingen (ethyleen en waterstof) aanwezig.

Naast 35,5 hectare braakliggende industrieterreinen, bevat de site ook 14 hectare dat wordt verhuurd aan STYRON. STRYON produceert polystyreen en zal haar activiteiten in Tessenderlo verderzetten.

Transport Gheys is reeds gevestigd in deze zone maar zocht voor een water-aansluiting (Albertkanaal) van zijn site teneinde een eigen containerterminal te bouwen.

Na het opstellen van een volledig gedetailleerd dossier van de hele site in al haar aspecten, heeft Jones Lang LaSalle contact opgenomen met een lange lijst van industriële en logistieke bedrijven die geïnteresseerd zouden kunnen zijn.

Na verschillende bezoeken ter plaatse met verschillende partijen, leek Transport Gheys ook geïnteresseerd te zijn in 20 hectare van industriële terreinen en in het STYRON-gedeelte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Walter Goossens​ (+32 2 550 25 25)

Alle Case Studies