Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

Dubbel transactie voor Clarins door de Tenant Representation team van JLL

​​De kantoren en het warenhuis van de Franse cosmeticaproducent Clarins zijn gelegen in Waals-Brabant, op zo’n 20 km ten zuiden van Brussel.

Door strategische beslissingen heeft Clarins beslist de logistieke activiteiten uit te besteden aan Noord-Frankrijk.  Zo wou de firma een beter imago creëren naar klanten en personeel toe.
Nadat een geschikt gebouw gevonden werd, wou Clarins ook het warenhuis verlaten. Snel werd de zoektocht naar een gebouw gestart. Het uiteindelijk gekozen gebouw biedt veel voordelen zoals een ideale locatie, veel parkeerplaats en een goede zichtbaarheid. 

JLL is erin geslaagd om uitstekende condities en voorwaarden te verkrijgen voor Clarins. Aangezien er werken moesten worden uitgevoerd, heeft Clarins hier zich hiervoor tot het Tetris-team gewend. Tetris heeft de kantoorruimte volledig heringericht volgens de vereisten van de klant. 

Een paar weken na de verhuis van Clarins, heeft JLL een potentiële koper gevonden die een zeer interessant bod op het warenhuis heeft gedaan. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Orban​ (+32 2 550 25 29​)​

Alle Case Studies