Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Beheer vastgoedportefeuille

Proactieve beslissingen inzake uw vastgoedportefeuille gemakkelijk gemaakt door up-to-date en betrouwbare informatie

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Een efficiënt en proactief behe​er van de 
​​​​​vastgoe​​dportefeuille

Een efficiënt en proactief vastgoedbeheer is een essentiële factor in het succes van een onderneming, en zeker wanneer het gaat om een uitgebreide portefeuille, gespreid over een geografische zone die zich uitstrekt tot buiten de Belgische landsgrenzen.

Hiervoor heeft JLL een specifiek systeem opgezet voor het beheer van vastgoedportefeuilles: "Lease Administration". Met dit instrument kunnen we relevante informatie verzamelen, analyseren, checken en die gegevens toetsen met de lokale markten.

​​De opvolging van uw gebouwenpark door JLL, een meer dan rendabele oplossing

Of het nu gaat om 20 dan wel 20.000 locaties, ons platform spoort met een minimum aan middelen alle gegevens op die van belang zijn voor uw vastgoedportefeuille. U krijgt gedetailleerde informatie die u helpt om snel, efficiënt en op het beste moment te beslissen.

​Met behulp van dat systeem zorgen wij ervoor dat u nooit relevante informatie mist voor het volledige vastgoedpatrimonium van uw onderneming, zoals het einde van een huurcontract, een optie voor vervroegde opzegging of ook investeringen die nodig zijn om uw gebouwen in volle eigendom in goede staat te houden.

​Wij sporen opportuniteiten op om te heronderhandelen​ over uw financiële voorwaarden en over opties voor consolidering, het terug op de markt brengen of onderverhuring​ van onderbenutte panden. Dankzij onze "Lease Administration" is uw onderneming perfect gewapend om voordeel te halen uit elke opportuniteit die zich aandient om uw vastgoedportefeuille efficiënter en productiever te maken. ​