Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Corporate Solutions

Contacts

 

 

Transport Gheys in Tessenderlo, Havenlaan 7, via de diensten van JLL/belgium/nl-nl/case-studies/2/jll-belgie-industriel-transport-gheys-tessenderlo-havenlaan-7Transport Gheys in Tessenderlo, Havenlaan 7, via de diensten van JLLTransport Gheys is reeds gevestigd in deze zone maar zocht voor een water-aansluiting (Albertkanaal) van zijn site teneinde een eigen containerterminal te bouwen.
Galeria Inno in Koning Albertstraat, Hasselt, dankzij de retail afdeling van JLL/belgium/nl-nl/case-studies/3/jll-belgie-galeria-inno-in-koning-albertstraat-hasselt-dankzij-de-retail-afdeling-van-jllGaleria Inno in Koning Albertstraat, Hasselt, dankzij de retail afdeling van JLLGaleria Inno heeft de grootste unit van 8,000m² in Koning Albertraat, te Hasselt gehuurd, verdeeld over 4 verdiepingen . De resterende unit is verhuurd aan de voormalige huurder Kruidvat.
JLL door AEW Europe gemandateerd om de venootschap het "Chien Vert" kantoorgebouw te verkopen/belgium/nl-nl/case-studies/4/jll-belgie-jll-door-aew-europe-gemandateerd-om-de-venootschap-het-chien-vert-kantoorgebouw-te-verkopenJLL door AEW Europe gemandateerd om de venootschap het "Chien Vert" kantoorgebouw te verkopenNa een doorgedreven verkoopproces werd deze vennootschap verkocht aan Belgische ontwikkelaar Immobel tegen een prijs van meer dan € 8 miljoen. Immobel zal het pand verbouwen tot moderne en kwalitatief hoogwaardige residenties.