Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Concept & inrichting

Inrichten of renoveren van de bedrijfsruimten van morgen

​​​​​​​​​​​​​​​​Renovatie van uw kantoren of winkelruimtes

De afdeling Project & Development Services heeft meer dan 35 jaar ervaring in inrichting, renovatie en bouw van kantoren, industriële en winkelruimtes.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit een tiental professionals met een uiteenlopende opleiding, zoals ingenieurs, architecten en binnenhuisarchitecten. Het biedt u een gevarieerd palet van kennis en gepersonaliseerde totaaldiensten. Of het nu gaat om winkelinrichting of om de renovatie en bouw van uw kantoren, wij werken met u mee, van het begin tot de afwerking. Onze klanten zijn ondernemingen die pas een handelsruimte hebben gekocht​, maar ook eigenaars of huurders die de ruimte al lang gebruiken.

Want deze totaaldienst omvat:

  • onderzoek naar en bepaling van de specifieke behoeften van uw onderneming,
  • een exacte berekening van een competitief budget,
  • de uitvoering van uw plannen en inrichtingsproject onder leiding van een van onze binnenhuisarchitecten,
  • een nauwgezette opvolging van de werken.

​Onze binnenhuisarchitecten en onze deskundigen zetten de toon in kantoorinrichting

Per jaar richten onze deskundigen meer dan 50.000 m² kantoren in voor ondernemingen van uiteenlopende omvang. De vele blijken van tevredenheid van onze klanten, zowel in binnen- als buitenland, vormen het beste kwaliteitslabel voor onze service.

​JLL is zonder enige twijfel een van de grootste spelers bij de contracterende ondernemingen en kent heel goed de marktprijzen voor elk type inrichting. Dankzij onze sterke onderhandelingspositie bekomen we de scherpste prijzen zodat onze cliënten aanzienlijk kunnen besparen op hun oorspronkelijk geplande budget. ​