Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Panden te koop of te huur

Zoekt u bedrijfsruimte?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bedrijf​sruimte te koop, kantoor- of winkelruimte te huur... ?

JLL, marktleider voor advies in bedrijfsvastgoed, wereldwijd en in België, kan terugvallen op een grondige kennis van de vastgoedmarkt en van de behoeften van bedrijven om uw zoektocht naar kantoo​​​​​rruimte, industriële lokalen, logistieke platformen en winkelruimte te optimaliseren en u bij te staan om de oplossing te kiezen die het best is afgestemd op uw behoeften.

​Bekijk het ruimste kwaliteitsaanbod in kantoren, winkel-en opslagruimtes en magazijnen, te koop of te huur, overal in België.

​​​Een gespecialiseerd team dat met u op zoek gaat naar bedrijfsruimtes

​Ons team van zowat 35 medewerkers helpt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bedrijfsruimtes op maat van hun behoeften te vinden, en dit over het volledige Belgische grondgebied. 

Bekijk hieronder ons aanbod voor huur of verkoop van kantoorruimtes, winkelruimtes​ en indust​riël​e panden in België op www.jllimmo.be.

Zoekt u bedrijfsruimte, van het type kantoor, opslagplaats of zelfs winkelruimte in Brussel, Antwerpen, Gent, Namen, Luik of om het even waar in België, dan vindt u op onze website alle beschikbare panden die u kunnen interesseren.

  • ​Zoek naar lokalen die aan uw behoeften beantwoorden onder 1500 aanbiedingen in huur of verkoop
  • Selecteer, vergelijk en bewaar uw aanbiedingen in uw eigen, gepersonaliseerde ruimte “My JLL”​
  • Wissel van gedachten met uw enige gesprekspartner, uw JLL-adviseur.

Zovee​​l meer dan verhuring en verkoop

Afhankelijk van uw behoeften en de mate waarin uw projecten gevorderd zijn, kan JLL het dienstenaanbod verruimen en bijkomende interne deskundigheid aanspreken, onder meer indien u vastgoe​dadvies nodig hebt voor huur of verkoop. Wij kunnen u ook bijstaan bij het heronderhandelen van een huurcontract, in de belangrijkste fases van uw verhuisplannen, tot bij de inrichting van uw werkruimtes​. Ontdek al onze vastgoeddiensten in onze rubriek "Corporates, gebruikers en hu​​urders".​​