Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Inrichting “sleutel op de deur” - Tétris

​Inrichting van "sleutel op de deur" kantoren: kiezen voor de eenvoudigste weg

​​​​​​​​​​​​​​​​U bent bezig met kantoorinrichting of renovatie van "sleutel op de deur" bedrijfsruimten en bent daarom op zoek naar een bedrijf voor kantoorinrichting? Dan is Tétris de ideale partner voor uw project.

​Tétris houdt zich voornamelijk bezig met kleine en middelgrote kantoor- en handelsruimtes, met als opdracht van uw vastgoedproject een succesfactor te maken dankzij creatieve, gepersonaliseerde, efficiënte concepten voor inrichting en een tot in de puntjes verzorgde uitvoering.

​Of het nu gaat om een p​lan voor winkelindeling of een complexere opdracht zoals de renovatie van honderden vierkante meter kantoorruimte, voor ons is het een erezaak de opgelegde termijnen, het geplande budget en de verwachtingen van onze cliënt na te leven. Wij weten immers dat dit bij de aankoop of huur van uw bedrijfsruimtes essentiële kwesties zijn voor uw onderneming.

​De projectmanager van Tétris die instaat voor uw werken blijft uw en​ige gesprekspartner gedurende alle fases van het project, dus van bij het eerste overleg, over het ontwerp en het uittekenen tot de opvolging van de werken ter plaatse en het overhandigen van de sleutels.

Een​​​ architect specialist in kantoorinrichting met de sterkte van een internationale onderneming achter zich

​Dankzij een stevige lokale verankering en een grondige kennis van zowel de Belgische als de internationale markt kunnen onze vakmensen u kwaliteit van het hoogste niveau garanderen, en dit in alle fases van uw renovatie- of inrichtingswerken voor uw professionele ruimten.

Wij hebben een ethisch charter dat wij nauwgezet naleven en wij waarborgen een volledig​ transparante samenwerking tijdens de uitvoering van onze opdrachten. Eerlijkheid en integriteit zijn de principes die aan de basis liggen van elk van onze beslissingen.

Ons team streeft ernaar vertrouwensrelaties op lange termijn op te bouwen met onze cliënten en onze partnerbedrijven.

Hun tevredenheid, die zij heel vaak lieten blijken over uiteenlopende projecten, zowel in Brussel als in Antwerpen en op andere plaatsen in België, vormen het beste kwaliteitslabel voor onze Tétris-service.​