Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Transaction Management

Kwaliteitsvolle dienstverlening bij vastgoedtransacties in het buitenland

​​​​​​​​​​"Transaction Management": onze service om uw vastgoedtransacties in het buitenland te beheren

Om uw onderneming te helpen bij een efficiënt en proactief beheer van uw vastgoedportefeuille​, stellen wij u onze coördinatieservice voor transacties voor: "Transaction Management".

De beschikbaarheid van sleutelgegevens over de internationale markten waarop uw onderneming aanwezig is of die u van plan bent te veroveren is een essentiële factor voor het slagen van uw vastgoedstrategie in de toekomst.

Onze hoofddoelstelling is de gebruikskosten te doen dalen en de flexibiliteit te verhogen.

Een grondige kennis van de lokale markten op internationaal niveau

Onze expert die instaat voor uw onderneming, uw "JLL transaction manager", staat permanent in contact met zijn collega's overal ter wereld, specialisten van de lokale markten, zodat de verstrekte service wordt uitgevoerd volgens de normen en volgens uw prestatiecriteria en die van JLL.

Samen garanderen wij u de beste marktvoorwaarden voor de ruimte die het best aan uw verwachtingen beantwoordt, en dat op het juiste moment.

​​Met een portefeuille die afgestemd is op de groei van uw activiteiten, waarbij de kosten onder controle worden gehouden, is uw onderneming beter uitgerust voor de uitdagingen van morgen en kan zij haar doelstellingen bereiken in de beste omstandigheden.​