Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Advies in vastgoed

Relevante informatie krijgen voor een duurzame en oordeelkundige beslissing

​​​​​​​​​​​​​​​​De vastgo​edadviseur: uw strategische rechterhand bij vastgoedkwesties

In een veranderlijk economisch klimaat dat flexibiliteit en proactief denken vereist, zijn strategische beslissingen van een onderneming tegenwoordig steeds vaker doorslaggevend voor haar toekomst. Daarom is het van vitaal belang dat een onderneming haar vastgoedbestand weet aan te passen aan de realiteit van haar economisch model.

Wat ook de omvang is van uw vastgoedpatrimonium, of u nu huurder bent of eigenaar, in België of in het buitenland, JLL en zijn vele vastgoedadviseurs staan klaar om samen met u de strategische vastgoedkwesties van uw onderneming professioneel aan te pakken.

​Enkele voorbeelden van advies in vastgoedbeheer

  • ​Volstaat de omvang van uw lokalen om de groei van uw onderneming te bevorderen?
  • Kosten voor vastgoed beperken: stemmen uw kosten overeen met het gemiddelde in de sector en met de marktpraktijken? Moet u mogelijkheden onderzoeken voor ​huur of aankoop van bedrijfsvastgoed?
  • Kan de inrichting van uw lokalen nieuw talent lokken of het teamwork bevorderen dat nodig is om uw onderneming te doen groeien?
  • Waar moeten uw nieuwe lokalen komen indien u gaat uitbreiden?
  • Wat zijn ongeveer de kosten voor een verplaatsing van kantoren, magazijnen of winkelruimtes van een bedrijf in België of in het buitenland?
  • Kunt u in België genieten van fiscale voordelen, zoals een investeringsaftrek​?

​Op deze en andere vragen geeft ons team van vastgoedadviseurs " Corporate Solutions" u concrete antwoorden die afgestemd zijn op uw behoeften en u zullen helpen om met kennis van zaken en proactief te beslissen.

Onze afdeling "Consulting" kan terugvallen op de ervaring van een team professionals die al meer dan twintig jaar actief zijn in de wereld van bedrijfsvastgoed. Deze experts combineren deskundigheid in vastgoedtaxatie met een gespecialiseerde financiële en technische kennis. 

Wij stellen u een echt partnership voor, met een dienstverlening op maat gebaseerd op doorgedreven professionalisme. ​