Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Workplace Strategy

Werknemers motiveren door hun een inspirerende werkplek aan te bieden, die samenwerking en communicatie bevordert

​​​​​​​​​​​​​​​​​"Workplace Strategy" of hoe uw onderneming beter laten pres​teren

​​​​De omgeving waarin uw onderneming werkt, wordt met de dag competitiever en complexer.

De uitdagingen waar u voor staat zijn niet min: innovatie, kostenbeheersing, technologische veranderingen, de overgang naar een volgende generatie.

U moet zichzelf constant heruitvinden en uw werkwijze aanpassen om performant te blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat een transformatie van de werkomgeving een van de meest efficiënte antwoorden is op die economische problematieken.

Een optimalisering van de factoren die de werkzaamheid en efficiëntie van uw arbeidsbeheer in de onderneming beïnvloeden is een krachtige hefboom die vaak sterk onderbenut blijft.

Op basis van die vaststelling en onze wereldwijde ervaring heeft JLL de service "Workplace Strategy​" ontwikkeld.

De werkruimtes opnieuw uitdenken om uw onderneming vlotter te doen draaien

Dit programma bestaat in een globale en prospectieve denkoefening waarin de vastgoeddimensie, maar ook uw strategische uitdagingen, de factor human resources en de management-, technologische en operationele aspecten een plaats hebben.

​Een nieuwe, goed doordachte werkomgeving heeft rechtstreeks invloed op uw organisatie, laat ze vlotter, sneller en efficiënter draaien. De werkruimtes van de "nieuwe generatie" zijn zo ingericht dat ze nieuwe managementmethodes in de hand werken en innovatie aanmoedigen.

De invoering van een "Workplace Strategy" vraagt tegelijk: ·

  • te werken in rechtstreeks contact met de directie, om een strategische visie te bepalen en die over te brengen aan de medewerkers
  • maar ook het middle management en – idealiter – de medewerkers te betrekken door middel van een participatieve aanpak.

Een "Kantoorcharter" als hefboom voor uw prestatievermogen

Deze service helpt een "Kantoorcharter" uit te werken dat op de schaal van een vestiging, een land of een nog breder niveau kan worden toegepast.