Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Investering bedrijfsvastgoed

Ons Capital Markets team verenigt kapitalen en opportuniteiten op Europees en wereldwijd niveau

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kies een solide partner voor uw investeringen in bedrijfsva​stgoed

​Als wereldwijd marktleider voor advies in bedrijfsvastgoed staat JLL eigenaars bij in hun arbitragestrategie en de verkoop van hun activa (kantoren, handels- en industrieel vastgoed enz.). Wij onderhouden contact met Belgische en internationale investeerders om beleggingsopportuniteiten te identificeren en aankooptransacties te begeleiden.

​Wij zijn ook marktleider in België, waar wij in 2013 voor onze cliënten 22 investeringsoperaties in vastgoed hebben uitgevoerd, goed voor een totaalbedrag van bijna 602 miljoen euro, in kantoren, handelspanden, logistiek en residentieel vastgoed, waarvan 462 miljoen euro in Brussel, 136 miljoen euro in Vlaanderen en 4 miljoen euro in Wallonië.

​​Ons team van beleggingsdeskundigen koppelt een grondige kennis van de vastgoedmarkten aan een erkend vermogen om operaties van elke omvang af te handelen in vastgoed van het type kantoren​, handelspanden​, industriële lokalen​ en logistieke platformen. 

Van investering​​sopportuniteit tot verkoop of aankoop

​Marktkennis

Omdat JLL actief is in alle vastgoedsectoren weten wij permanent wat er omgaat op het vlak van vastgoed, kennen wij de markt en zijn trends. Ons team "Studie en onderzoek" plaatst die informatie in een ruimer perspectief om op marktontwikkelingen te anticiperen en de kwaliteit van onze aanbevelingen te waarborgen. 

Elk type operatie

Wij handelen operaties af op het vlak van kantoren, handelsruimtes, industriële lokalen, logistieke platformen, zowel wanneer het gaat om een enkel pand als bij gemengde nationale of internationale portefeuilles. Wij stemmen onze dienstverlening af op de behoeften van onze cliënten, van een voorlopige vastgoedanalyse tot de volledige afhandeling van een aan- of verkoop.

Totaalservice voor investeerders

Dankzij de sterke synergie tussen de JLL-teams onderling zijn wij in staat om met dezelfde kwaliteitsvolle service tegemoet te komen aan alle behoeften van de investeerders. Onze interne organisatie is volledig gericht op service aan de cliënt. Daarom zetten wij bij de uitvoering van een operatie alle nodige competenties in.

Internationale speler

Om onze cliënten een geprivilegieerde toegang te geven tot buitenlandse kapitaalmarkten en internationale investeringsopportuniteiten kunnen wij beroep doen op onze teams van de International Capital Group en European Capital Markets die 1.300 professionals in investeringen en " Corporate Finance" verenigen in meer dan 70 landen.