Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Verhuur en verkoop industrie en logistiek

Case Studies

 

 

Transport Gheys in Tessenderlo, Havenlaan 7, via de diensten van JLL/belgium/nl-nl/case-studies/2/jll-belgie-industriel-transport-gheys-tessenderlo-havenlaan-7Transport Gheys in Tessenderlo, Havenlaan 7, via de diensten van JLLTransport Gheys is reeds gevestigd in deze zone maar zocht voor een water-aansluiting (Albertkanaal) van zijn site teneinde een eigen containerterminal te bouwen.
JLL adviseert Kerry Ingredients Belgium voor Rijksweg 16 te Bornem/belgium/nl-nl/case-studies/9/jll-adviseert-kerry-ingredients-belgium-voor-rrijksweg-16-te-bornemJLL adviseert Kerry Ingredients Belgium voor Rijksweg 16 te BornemOm te beginnen heeft Jones Lang LaSalle de verkoper geadviseerd - op een exclusieve basis - over een realistische waarde. Daarna heeft Jones Lang LaSalle een lijst met mogelijke kopers in/nabij Bornem opgesteld en gecontacteerd.
Jost Logistics kiest voor een tweede pand, te Route de Wallonie, Ghlin met de hulp van JLL/belgium/nl-nl/case-studies/10/jost-logistics-kiest-voor-een-tweede-pand-te-route-de-wallonie-ghlin-met-de-hulp-van-jllJost Logistics kiest voor een tweede pand, te Route de Wallonie, Ghlin met de hulp van JLLUitzonderlijke rechthoekig terrein van 20ha, gelegen in industriegebied, op 6,6 km van de snelweg E19/E42, afrit 23 Nimy.
GLS kiest rue du Buisson-aux-Loups in Nijvel dankzij JLL/belgium/nl-nl/case-studies/11/gls-kiest-rue-du-buisson-aux-loups-te-nijvel-dankzij-jllGLS kiest rue du Buisson-aux-Loups in Nijvel dankzij JLLDe industriezone van Nijvel ligt op ± 25 km ten zuiden van Brussel en is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg E19 (Brussel - Parijs).