Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Verhuur en verkoop kantoren

Commercialisering door een erkende vastgoedmakelaar

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Laat uw vastgoed volop renderen met een commercialiserings​​plan dat afgestemd is op uw uitdagingen.

Wij weten dat één van de belangrijkste uitdagingen voor u als vastgoedeigenaar de commercialisering van uw ongebruikte ruimtes is. Dat kan gaan om een volledig, nog op te leveren gebouw of ruimte die vrijgekomen is in een bestaand gebouw. Een huurder vinden voor uw kantoren is prioriteit nummer één… maar niet om het even hoe.

Ons team van 22 personen die zich specialiseren volgens geografische sector (Brussel, Antwerpen, Namen, Wallonië, Vlaanderen...) en volgens type vastgoed, stelt zijn kennis van vastgoed, markten en bedrijven tot uw dienst om uw aanbod zo sterk mogelijk te positioneren en uw doelclientèle te identificeren.

JLL is de enige makelaar die echt actief is op het hele nationale grondgebied en u de diensten kan aanbieden van zijn afdeling "Information Management" die dagelijks alle beschikbare informatie over de kantorenmarkt beheert, in nauwe samenwerking met onze afdeling "Research​" (Expertise).

Wij stellen een doeltreffend programma van marketingacties op dat de sterke punten en de relevantie van uw aanbod benadrukt, volgens uw eigen prioriteiten. 

Verder begeleidt ons team u bij het voeren van onderhandelingen zodat elke partij het gevoel krijgt een geslaagde operatie te hebben afgerond. 

Benut de diensten van een specialist in vastgoedmarketing

Vertrouw de marketing​​​ van uw vastgoed toe aan professionals in communicatie

​Wenst u de uitwerking en uitvoering van marketingacties voor de commercialisering van uw vastgoed toe te vertrouwen aan een professional zodat u zich op uw kernactiviteit kunt concentreren? 

Van brochure tot website, u kunt terecht bij ons team voor "Property Marketing" dat bestaat uit medewerkers uit de communicatiewereld om uw vastgoed volop te laten renderen.

Uw aanbestedingen, de keuze van kantoren, de organisatie van eve​nementen of het opstellen van briefings, voor dat alles kunt u een beroep doen op onze medewerkers. Zij werken voor u een innovatief plan voor vastgoedmarketing uit dat afgestemd is op uw behoeften.

Kortom, ons Property Marketing-team begeleidt u constant om van uw marketingstrategie een echte prestatiemotor te maken.