Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kantoren

Onderbouwd advies en doorslaggevende acties door experten in kantoorvastgoed

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​De advise​ur in kantoorv​​astgoed, een onmisbare partner

​Een sterke service in vastgoed houdt heel wat meer in dan gewoon uw kantoren verhuizen. Op deze veeleisende markt komen ondersteuning en advies goed van pas om u te helpen uw zaken efficiënter te laten verlopen en de waarde van uw investeringen te doen toenemen.

​Wat u dus nodig hebt, is een specialist in kantoorvastgoed, een echte partner die uw doelstellingen begrijpt en beseft voor welke uitdagingen u staat. Een partner ook die over de middelen en kennis beschikt om resultaat te garanderen. Hiervoor kan hij uiteenlopende methodes gebruiken: een vindingrijke marketingcampagne, een slimme financiële operatie, een inventieve strategie voor belegging in kantoorruimtes.

​Een partner die onderlegd is in de activiteiten van de vastgoedmakelaar "kantoor" : beheer, investering, contacten met deskundigen in aanverwante domeinen, kortom, een partner zoals JLL.

​Onze "kant​oorde​​​​skundigen" staan voor u klaar

Wij werken samen met projectontwikkelaars, eigenaars, gebruikers en openbare diensten voor een breed gamma van kantoorgebouwen, waaronder ook nieuwe, gerenoveerde, herontwikkelde panden, businessparken, single of multitenant gebouwen en te ontwikkelen terreinen zowel in als buiten de stad.

Van beleggingsadvies en dagelijks beheer over marketing, bepaling van doelgroep en identificatie van gebruikers, tot ontwikkelingsadvies en financieel advies, verkoop, onderhandeling en legaal advies, wij staan klaar om onze cliënten in België en het buitenland de best mogelijke service te bieden opdat zij hun doelstellingen bereiken.