Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Industrie & Logistiek

Oordeelkundige oplossingen van specialisten voor eigenaars, gebruikers en investeerders

​​​​​​​​​​​​​​​​​​De deskundige in industrieel vastgoed, een sleutelfiguur voor uw bedrijfs​projecten

​Opslagruimtes, fabrieken, logistieke platformen bij spoorweg-, haven- of luchthaventerminals: al die categorieën vastgoed vormen de kern van de industrie en van de distributienetwerken en zijn dus essentieel voor ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Daarom hebt u een vastgoedpartner nodig, specialist in industrieel vastgoed, die met zijn contacten en zijn geavanceerde expertise erop toeziet dat uw gebouw niet gewoon een ondersteuning is voor uw business, maar een echte meerwaarde vormt.

Het JLL-team Industrie en Logistiek biedt u deze service.

​Waarom JLL ​​​kiezen voor uw industriële en logistieke ontwikkeling?

Omdat wij nationaal actief zijn en contacten hebben met de sleutelfiguren op deze markt (investeerders, eigenaars en gebruikers) bezitten wij een ongeëvenaarde marktkennis. Wij hebben vandaag de kwaliteitsterreinen gelokaliseerd en zones geïdentificeerd die de strategische sites voor morgen zijn.

​Onze talrijke referenties, zowel voor advies bij aankoop als voor projectontwikkeling voor internationale industriële groepen getuigen van onze betrouwbaarheid en onze deskundigheid op dit terrein