Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Antwerpen

Michael Kors opent winkel in Knokke  met bemiddeling van JLL


​Antwerpen, 16 februari 2015 –  Onder de begeleiding van het Retail departement van JLL opent het luxe-enseigne Michael Kors een nieuwe vestiging aan de Kustlaan te Knokke.

Het modebedrijf Michael Kors, opgericht in 1981, door de bekroonde, gelijknamige modeontwerper uit New York City verkoopt over de hele wereld haar producten onder de namen Michael Kors Collection en MICHAEL Michael Kors.

De ontwerper staat bekend voor zijn luxueuze handtassen, maar hij ontwerpt eveneens kleding voor zowel mannen en vrouwen alsook accessoires, schoenen, horloges, juwelen en parfums.

Het commercieel gelijkvloers van ongeveer 182 m² is uitstekend gelegen op de Kustlaan, in de buurt van verschillende andere luxe modemerken zoals Delvaux, Gucci, Louis Vuitton, Hermes en Zadig&Voltaire. De winkel zal begin april zijn deuren openen.

Dit wordt de derde Belgische vestiging voor Michael Kors in België naast de outletstore in Maasmechelen en de nieuwe vestiging aan de Louizalaan die weldra zal openen. Eerder tekende Michael Kors eveneens, met bemiddeling van JLL, voor het nieuwbouwshoppingcenter Docks Bruxsel dat zal openen in oktober 2016.

JLL trad in deze transactie op voor rekening van Michael Kors.