Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

De eerste Flagship van Electric Valley opent in Brussel met de hulp van JLL

De golf van elektrische lichte voertuigen arriveert in België


​Het JLL Retail Leasing Team is trots de komst te melden, tegen eind november, van de nieuwe Franse retailer "Electric Valley" op de prestigieuze Louizalaan op nummers 82-84.

Dit prachtige gebouw van ongeveer 1.600 m² ligt naast andere Franse topmerken zoals The Kooples en Zadig&Voltaire en tegenover het Steigenberger Wiltcher's Hotel en was voorheen verhuurd aan Mer du Nord.

Electric Valley Store presenteert in zijn winkel verdeeld over twee verdiepingen, een zeer brede waaier van fietsen met elektrische ondersteuning maar ook andere lichte elektrische oplossingen voor vervoer en vrijetijdsbesteding zoals: segways, éénwielers, skateboards, steps, scooters, cargo, enz. Om klanten vertrouwd te maken met al deze verschillende producten, zal er ook een overdekt testcircuit zijn alsook een geïntegreerd atelier voor herstellingen.

Electric Valley presenteert een nieuwe generatie van lichte elektrische vervoermiddelen die doeltreffendheid en veiligheid koppelen aan besparingen. De bedrijfsstrategie steunt op bewustmaking van het publiek voor de grote milieuvraagstukken en daarnaast op de lokroep van alternatieve vervoermiddelen. In deze optiek hebben de ontwerpers van Electric Valley geopteerd voor Brussel om de eerste flagship te openen.

"De internationale stad Brussel is een keuze van het hart maar tegelijk ook de keuze van het verstand", stelt Eric Chevallet, medeoprichter van Electric Valley. "De grootste wielerkampioen aller tijden komt van hier, maar Brussel slaat ook alle records als het over files gaat. België is bovendien niet alleen multicultureel maar ook geografisch zeer goed gelegen om een ontwikkeling op Europese schaal te ondersteunen. We konden dus over geen betere locatie dromen om de eerste winkel van Electric Valley te openen."

JLL heeft Electric Valley geadviseerd in hun zoektocht naar hun Belgische Flagship store en bij het onderhandelen van hun huurovereenkomst.