Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Hologic vestigt zich in de Corporate Village  met de hulp van JLL


Het JLL Office Agency Team is verheugd u aan te kondigen dat het bedrijf Hologic bijna 2.000 m² gehuurd heeft in de Corporate Village. Het bedrijf zal de 8ste  verdieping van het gebouw Caprese innemen, eigendom van een open vastgoedfonds namelijk "Unilmmo: Europa" sinds 2003.

Hologic zet zich in voor de gezondheid van de vrouw en is de wereldleider op dit gebied. Hun activiteiten zijn voornamelijk gebaseerd op de detectie en screening van tal van ziekten bij vrouwen en zij bieden geavanceerde imaging systemen aan voor het maken van een mammografie of MRI.

Er zijn reeds veel bedrijven gevestigd op de site Corporate Village en Hologic heeft ook snel de voordelen ervan ontdekt. Zo heeft Corporate Village een uitzonderlijke ligging met een goede bereikbaarheid, ongeacht het gebruikte transportmiddel. De site beschikt ook diverse diensten zoals shuttles, restaurants, fitnesszalen, vergaderzalen e.d.

De groene zone die de Corporate Village omringt was ook een pluspunt en stemt tevens overeen met de filosofie van het bedrijf. Bovendien, worden de gebouwen van B tot en met F in de Corporate Village gecertificeerd "LEED Gold".

Het verhuis is voorzien eind november.

JLL is in deze transactie opgetreden voor rekening van de eigenaar, Union Investment RE.