Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

De Vlaamse organisatie VAPH huurt meer dan 4.000 m² in het Zenith-gebouw


JLL is verheugd aan te kondigen dat de Vlaamse organisatie VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) in 2016 haar hoofdkantoor zal verplaatsen naar het Zenith-gebouw in de Noordwijk van Brussel.

De Vlaamse regering heeft namelijk vorige week haar toelating gegeven voor de inhuurname door het VAPH van een totale oppervlakte van ± 4.039 m².  Het is voornamelijk dankzij deze transactie dat de Zenith-toren nu voor ongeveer 90% verhuurd is.

Intussen zijn nog onderhandelingen gaande met andere potentiële huurders en is het meer dan waarschijnlijk dat het Zenith-gebouw binnenkort volledig verhuurd zal zijn.

​Het VAPH koos voor de Zenith-toren vanwege de talrijke kwaliteiten die het te bieden heeft : de locatie (in de buurt van de andere Vlaamse overheden), de flexibiliteit van de kantoorruimte (landschapskantoren) en de vlotte verbindingen met het openbaar vervoer (zowel voor bezoekers als voor het personeel).

Het VAPH verlaat het gebouw van AIK aan de Sterrenkundelaan 30 dat zij momenteel in huur hebben. Dit pand zal grondig worden gerenoveerd.

Het Zenith-gebouw is een project van CODIC, opgeleverd in 2009 en verkocht aan MEAG.

​JLL trad op als makelaar voor MEAG.​