Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Limestone Investors, in naam van een family office, koopt de aandelen van Mag Reen SA, eigenaar van het Meeûs 37 kantoorgebouw in Brussel

JLL adviseerde de verkoper in deze transactie


​Brussel, 18 februari 2016JLL kondigt de verkoop aan van de aandelen van Mag Reen SA, eigenaar van het gebouw Meeûs 37, aan Limestone Investors, die koopt in naam van een family office, voor een investeringsvolume van ongeveer € 25 miljoen.

Meeûs 37 staat in het hart van de Europese wijk, "dé" prime kantoorlocatie in Brussel, en is gelegen op de meest prestigieuze plaats aan het De Meeûssquare, op 4 minuten loopafstand van het metrostation "Troon" en op 6 minuten loopafstand van het treinstation Luxembourg.

Meeûs 37 werd in 2008 gebouwd en biedt  4.699 m² kantoorruimte, 100 % verhuurd aan tophuurders waaronder Burson-Marsteller, KfW Bank en Regus.  Het heeft een klassiek ontwerp: structuur van benedenverdieping +7, 1 technische verdieping, tot -4 ondergronds, en omvat ook een commerciële ruimte op de begane grond. De flexibele verdiepingen van ongeveer 550 m² bieden moderne technieken.

Kearney Asset Management was verantwoordelijk voor het asset management en de verkoop voor rekening van Ierse privépersonen, de aandeelhouders van Mag Reen SA. Het JLL Belux Capital Markets team adviseerde de verkoper.

Limestone Investors is een onafhankelijke asset manager, actief in continentaal Europa en in de Verenigde Staten. Zij handelden voor een family office in deze transactie.