Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Antwerpen

JLL adviseert dubbele verhuis te Hasselt


​Antwerpen, 7 April 2016 –  JLL, adviseur in professioneel vastgoed, heeft twee belangrijke transacties voor de Hasseltse kantoormarkt begeleid. Eén voor de consolidatie van drie Randstad business units, en de andere betrof de herlocalisatie van Arcadis.

Randstad,  de specialist in oplossingen voor flexibele arbeid en human resources, heeft de beslissing genomen om haar sites van Lummen, Hasselt en Houthalen-Helchteren samen te brengen onder één dak. De keuze viel op 1.546 m² in de “Hatric Building” aan de Eurostraat in Hasselt, langsheen de Prins Bisschopssingel, omwille van de uitstekende zichtbaarheid, ruime parking en grote aaneengesloten plateaus. 

JLL heeft tevens Arcadis kunnen begeleiden bij hun zoektocht naar nieuwe kantoren. Arcadis heeft gekozen om 453 m² kantoren te huren in het nieuwe Corda 1-gebouw op de Corda Campus aan de Kempische Steenweg, eveneens te Hasselt. De site is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation en busverbindingen aan de campus) in combinatie met een goede parkingratio.