Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

JLL versterkt haar diensten aan huurders  voor strategisch vastgoedadvies

De marktleider in professioneel vastgoed kondigt de komst van een nieuwe directeur aan in het Belgisch team, die verantwoordelijk wordt voor de  ontwikkeling van de diensten aan vastgoedgebruikers


​Brussel, 26 april 2016 – JLL heeft het genoegen Barbara Deprez te verwelkomen bij zijn team « Corporate Solutions ». Barbara zal verantwoordelijk zijn voor advies aan vastgoedgebruikers, heronderhandelingen van huurcontracten en coördinatie van internationale vastgoedkwesties voor bedrijven die in België gevestigd zijn en die klant zijn van JLL.

Barbara Deprez, National Director, zal rapporteren aan Bernard Sergeant, European Director en verantwoordelijk voor  « Property & Asset Management » en « Corporate Solutions » in België. In nauwe samenwerking met Bernard Keppenne, Associate Director « Corporate Solutions », zullen ze huurders adviseren in het kader van talrijke opdrachten en internationale mandaten en zullen ze streven naar het verbreden van de vastgoeddiensten aan nieuwe lokale klanten.

Barbara beschikt over jarenlange ervaring bij het uitwerken van vastgoedstrategieën voor vastgoedgebruikers. Ze begon haar loopbaan in de vastgoedsector in 1997  in het Office Leasing team van JLL. Twee jaar later vervoegde ze het Office Leasing team van Cushman & Wakefield en in 2004 lanceerde ze er het Corporate Solutions departement. In 2009 startte ze haar eigen consultingbedrijf voor corporates, Beaufort 5.

« In een economisch veranderend klimaat hebben onze klanten nood aan structuur en advies om samen te bepalen welke de beste locatie is voor hun kantoren of welke kantoorruimten het meest geschikt zijn voor hun activiteit. We moeten deze bedrijven helpen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden in hun zoektocht. Met onze consulting vaardigheden, willen we kleine, middelgrote en grote bedrijven, lokaal en internationaal, helpen met hun vastgoedkwesties. Wij willen ze helpen om de juiste hefbomen te activeren, zij het voor een verhuis, de heronderhandeling van een huurcontract of het beheer van een vastgoedportefeuille, ...” aldus Barbara Deprez. 

«Fusies en overnames, verandering in de strategie, de cultuur, kostenreductie, mogelijkheid om talenten aan te werven en te motiveren, en talloze andere doelstellingen voor een bedrijf geven aanleiding tot strategische vastgoedoverwegingen. Wij stellen hen onze allesomvattende vastgoedexpertise ter beschikking.» bevestigt Vincent Querton, CEO Benelux van JLL.