Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Jean-Philip Vroninks benoemd tot Managing Director JLL België en Luxemburg


​​Brussel, 14 december 2016 – JLL heeft het genoegen de benoeming aan te kondigen van Jean-Philip Vroninks als Managing Director van JLL in België en Luxemburg.

Jean-Philip heeft de activiteiten Capital Markets van JLL Belux de afgelopen 5 jaar succesvol geleid door het samenstellen van een team van echte professionals die uitblinken in dienstverlening en advies aan hun klanten. Voor de fusie met JLL in 2011 was Jean-Philip joint Managing Director bij King Sturge Belgium. 

In zijn nieuwe functie zal hij zich richten op de verdere ontwikkeling van de Belux business in lijn met de strategie van JLL. Zijn belangrijkste objectief zal erin bestaan om de positie van JLL als marktleider te consolideren, haar activiteiten verder te diversifiëren en hierbij ook de prioriteit te leggen op de ontwikkeling van de digitale uitdagingen. In België, beschikt JLL over kantoren in Brussel, Antwerpen en Namen. Het bedrijf stelt 90 mensen te werk in België en 35 in Luxemburg die een brede en diverse expertise dekken in verschillende sectoren van het vastgoedadvies.

« Na nauw samengewerkt te hebben met Jean-Philip sinds hij JLL vervoegde, ben ik overtuigd van zijn uitstekend inzicht in de dynamiek van de vastgoedmarkten en van zijn talent om complexe, internationale en bijzonder gediversifieerde activiteiten te managen. Onder zijn leiding en met de steun van het Belgisch-Luxemburgse management team zal Jean-Philip ons bedrijf laten groeien, onze positie als marktleider versterken en uitmunten in het advies en de dienstverlening aan onze klanten.”, bevestigt Vincent H. Querton, CEO JLL Benelux. 

Jean-Philip Vroninks* zal zijn nieuwe functies opnemen vanaf 1 januari 2017. 


*Revron gcv