Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Verkoop A12 KMO Park te Aartselaar gaat van start


​Antwerpen, 28 maart 2017 – JLL, de specialist in bedrijfsmatig vastgoed, werd sinds kort exclusief gemandateerd met de verkoop van 19 KMO-units op het A12 KMO Park in Aartselaar. Het park bevindt zich op de hoek van de Vluchtenburgstraat en de Boomsesteenweg, achter de winkels van Retif en Grando Keukens.
 

Op een unieke locatie ten Zuiden van Antwerpen, wordt in april 2017 gestart met de bouw van 19 KMO-units. Het project wordt opgericht op de braakliggende grond achter de winkels van Retif en Grando Keukens en zal zowel via de Boomsesteenweg als de Vluchtenburgstraat worden ontsloten. Op een terrein van 9.700 m² zal een totaal bouwvolume gerealiseerd worden van om en bij de 5.500 m². Het project omvat 19 KMO units met oppervlaktes van 214 tot 437 m² die worden opgetrokken in hoogwaardige materialen en casco worden opgeleverd. Een sokkel in sierbeton vormt de basis waarop een doorlopende lichtstrook is gemonteerd die elke unit van natuurlijk licht voorziet zonder verblinding. Optioneel kunnen de kopers deze units zelf naar wens verder uitrusten met een mezzanine, kantoorruimte en/of sanitair. 

Het A12 KMO Park beantwoordt aan een behoefte die bestaat bij kleine en middelgrote ondernemingen om in hun eigen regio een bedrijfspand aan te kopen. Units kunnen worden aangekocht vanaf 224.060 € exclusief BTW. Het typisch Vlaamse fenomeen om huiseigenaar te worden zodra het enigszins kan, lijkt dus net zo goed van toepassing bij bedrijven. JLL is actief op de gehele Belgische markt en ziet deze trend in heel het land. Kleine en middelgrote ondernemingen wensen het vastgoed waarin ze werken in eigendom te verwerven. Zeker voor kleinere bedrijven zijn dergelijke KMO-parken dan heel geschikt. Het stelt hen in staat om eigenaar te worden van hun bedrijfsgebouw, aangezien het alternatief om zelf een industriegrond te zoeken en te bouwen meestal financieel niet haalbaar is. Beschikbare industriegrond is immers schaars en de oppervlakte van de KMO-kavel is vaak te groot en daardoor financieel niet haalbaar. Daarnaast zien veel bedrijfsleiders de aankoop van hun vastgoed als een mooie en stabiele investering.

De vastgoedmakelaar JLL is exclusief belast met de verkoop van dit project.