Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Sud-Fresh breidt haar activiteiten uit in Liège Logistics met bemiddeling van JLL


​​​BRUSSEL, 6 September 2017 – Het industrieel team van JLL heeft een logistiek centrum van 6.600 m² verhuurd aan Sud-Fresh in de zone van Liège Logistics, te Grâce Hollogne.

Sud-Fresh, zuster-bedrijf van Jekatrans, is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en opslag voor voedingsproducten. Het bedrijf is al gevestigd in de Brusselse regio, Luik en Aubange. Sud-Fresh zal het gebouw omvormen tot een gekoelde opslagruimte en het aan de voedingsnormen aanpassen.

Liège beschikt over een uitstekende ligging voor de Europese distributie, een belangrijke troef die bijdraagt tot de economische ontwikkeling van de regio. Bewijs hiervan is de bouw van nieuwe infrastructuren geschikt voor logistieke activiteiten van 1.200 tot 180.000 m² in de buurt van de luchthaven Liège Bierset. Ook de multimodale site Trilogiport, gelegen aan het kruispunt van een belangrijk snelweg- en spoorwegennet, langs het Albertkanaal en op slechts 12 kilometer van de luchthaven Liège Bierset is hier een voorbeeld van. Daar is het nog mogelijk om van 3.000 tot 33.000 m² te huren. 

In deze transactie is JLL opgetreden voor de eigenaar, CBRE Global Investors.