Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Jones Lang LaSalle versterkt haar Belux Research team

Een nieuwe directeur voor de afdeling 'Research Belux' bij de marktleider in bedrijfsvastgoed


Brussel, 29 Februari 2012 – Jones Lang LaSalle is verheugd Pierre-Paul Verelst  te mogen verwelkomen in het team als nieuwe directeur van het departement ‘Research’ België en Luxemburg. Hij neemt de fakkel over van Patricia Lannoije die onlangs werd benoemd als directeur van diezelfde afdeling bij Jones Lang LaSalle in Polen. Het Research departement van Jones Lang LaSalle is bekend om de kwaliteit van zijn expertise. Het ondersteunt de medewerkers van Jones Lang LaSalle elke dag met scherpe analyses over de Belgische en Luxemburgse bedrijfsvastgoedmarkt. Research stelt ook eindconclusies op, maakt de balans van alle tendensen in de sector en levert deze knowhow aan onze klanten.
 
«Vanaf 1 maart 2012 neemt Pierre-Paul Verelst de teugels over van het departement  ‘Research Belux’, een echt zenuwcentrum voor ons kantoor. Hij zal toezien op de ontwikkeling en versterking van deze afdeling en het een nieuwe impuls geven. Pierre-Paul beschikt over al de nodige ervaring en energie om deze nieuwe uitdaging aan te gaan», verklaart Vincent Querton, International Director en Managing Director Jones Lang LaSalle Belux.

Pierre-Paul Verelst heeft een stevige financiële en economische ervaring dankzij het begin van zijn carrière als journalist bij de krant L’Echo. Daarna werd hij door Jones Lang LaSalle aangeworven vooraleer over te stappen naar ING waar hij de afgelopen 11 jaar werkzaam was, onder andere als Acquisition & Leveraged Finance Analyst.
 
Deze liefhebber van natuurwandelingen en fotografie wenste terug te keren naar een sector die hem passioneert, die van het vastgoed. 'Mijn doel is om de kwaliteit van het Research departement van Jones Lang LaSalle in een moeilijke context verder te ontwikkelen’, bevestigt Pierre-Paul Verelst. 'Om dit te doen reken ik op de beschikbaarheid van een uitstekend internationaal team, op de zeer goede relaties tussen de verschillende departementen van Jones Lang LaSalle en op een sterk management.’

Pierre-Paul Verelst zal worden bijgestaan door Ann Vanderwegen, Senior Research Analyst.
Deze versterking van het team bevestigt het engagement van Jones Lang LaSalle om het kwaliteitsniveau van de analyses van de kantoren-, industrie- en logistieke en winkelvastgoedmarkt op een zeer hoog niveau te houden.