Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Twee Franse retailers kiezen voor de meest prestigieuze shopping straat in Antwerpen met interventie van Jones Lang LaSalle


Version française - English version​

Brussel, 12 december 2012 – Het Retail team van Jones Lang LaSalle heeft twee verhuringen afgerond in de meest prestigieuze en luxueuze Antwerpse shopping straat, namelijk de Schuttershofstraat.  De bekende Franse retailer Ladurée heeft zich geïnstalleerd in een winkel van 70 m² Schuttershofstraat 51, voormalig verhuurd aan John Braye, en Vicomte A. neemt een winkel over van 54 m² Schuttershofstraat 46, voormalig verhuurd aan Miss Sixty.


Ladurée biedt een brede gamma lekkernijen maar is het meest bekend voor haar beroemde ‘macarons’. Deze kleine ronde koekjes, knapperig aan de buitenkant en zacht in het midden worden, in verschillende kleuren en smaken geproduceerd. Het succesverhaal van de Macaron Ladurée begon in het midden van de 20ste eeuw met Pierre Desfontaine en staat nu als symbool van Franse luxe en verfijning.
Dit is de eerste Ladurée winkel in België (Antwerpen) en het tweede in de BENELUX, er is namelijk al een Ladurée winkel in de Rue Philippe II in Luxembourg.

Vicomte A. is een jong polo en sportswear merk bekend bij de jongeren. Het merk is gespecialiseerd in casual chic kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, en biedt een “total look” dankzij een selectie van hemden, jassen, dassen, truien, polo shirts, broeken en jurken zowel als een grote gamma accessoires. In 2007 opende Vicomte A. zijn eerste winkel op de “rive droite” in Parijs en verschillende slots in de Galeries Lafayette en Le Bon Marché  hebben snel gevolgd.
Het merk is vandaag aanwezig in meer dan 400 multi-merken winkels en beschikt over 30 Vicomte A winkels in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Oostenrijk en Kuwait City.  De opening van deze Antwerpse  Vicomte A winkel is gepland voor het begin van 2013. 

In deze twee transacties is Jones Lang LaSalle opgetreden voor rekening van de nieuwe huurders, Ladurée en Vicomte A.