Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Kantorenproject SkylinE40 in Aalst interesseert grote bedrijven

Ontex verhuist naar SkylinE40 met bemiddeling van JLL


Antwerpen, 18 maart 2014 – JLL heeft de onderhandelingen afgerond met Ontex voor de verhuur van 3.482 m² kantoren in het pas opgeleverde gebouw B van SkylinE40 in Aalst. De transactie werd begeleid door JLL met CD Vastgoed en Key Estate als co-makelaars.

Ontex, de grootste speler op de Europese label-markt van wegwerphygiëneproducten, verhuist van het landelijke Zele naar de gloednieuwe kantorensite van SkylinE40 langsheen de E40 in Aalst.   Deze herlocalisatie van Ontex kadert in een verwachte groeifase en heeft te maken met het internationaal karakter van het bedrijf zowel als met de uitstekende bereikbaarheid van het kantoorpand. 
“De ligging en expansiemogelijkheden in het gebouw waren voor deze transactie doorslaggevend”, bevestigt Ronny Nuten (Office Agency-JLL) die deze transactie heeft begeleid.

SkylinE40 heeft al meerdere grote bedrijven aangetrokken dankzij de ligging die zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid van de kantoren vanop de autosnelweg en de aanwezigheid van het zeer kwalitatieve bedrijfsrestaurant uitgebaat door Belgocatering . SkylinE40 is een gefaseerd project dat opvalt door zijn hoogstaande architectuur en uitstraling. Gebouwen A en B maken deel uit van een eerste bouwfase, en drie andere gebouwen zullen in een latere fase nog aangebouwd worden.  Binnenin wordt de kwaliteitsnorm doorgetrokken met een bijzonder flexibele inrichting en met hoogtechnologische, duurzame en ecologische oplossingen. 

Projectontwikkelaar G-Label, John Geernaert, heeft mede door deze verhuring bewezen dat grote bedrijven zoals Ontex het belang inzien van deze unieke locatie tussen Gent en Brussel.
Ontex tekent een lange termijn huurovereenkomst in SkylinE40. De resterende ruimten van gebouw A (4.200 m²) in SkylinE40 worden nu afgewerkt en zijn te huur aan 145 €/m²/jaar.​