Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Antwerpen

Uplace vertrouwt de commercialisering van York Business Park toe aan JLL

York Business Park is het jongste kantoorproject van Uplace


Version française​​​​​​

Antwerpen, 26 juni 2014 -  JLL kondigt aan dat het gaat samenwerken met Uplace, de vastgoedgroep gespecialiseerd in innovatieve kantoorprojecten en ervarings-bestemmingen, voor de commercialisering van hun nieuwste project : het York Business Park in Mechelen.


York Business Park is het jongste kantoorproject van Uplace. Het nieuwe complex wordt op maat ontwikkeld en biedt flexibele oplossingen voor kantoor- en/of showroomruimte van 572 m² tot 9.000m².     Het project ligt op een strategische toplocatie op de as Antwerpen-Brussel en biedt, door zijn ligging vlak naast de E19, optimale zichtbaarheid voor zijn huurders: wekelijks passeren er meer dan één miljoen automobilisten voorbij het project. 

Bram Thomas, COO van Uplace: “York Business Park is een strategische zichtlocatie op één van de belangrijkste verkeersassen in ons land. Voor bedrijven met een showroom of merken die sterk inzetten op branding is dit een unieke opportuniteit. Met JLL zitten we op dezelfde golflengte en we vertrouwen op hun expertise in het vinden van de juiste klanten voor dit hoogwaardige project.”

Ralph Schellen, Head of Office Agency Flanders bij JLL: “Ondanks een trage start voor Mechelen dit jaar, ziet de pijplijn voor de regio er veelbelovend uit. York Business Park is één van de schaarse opportuniteiten in de regio. Een nieuwbouw complex dat volledig op maat kan worden ontwikkeld, op een strategische locatie en met een vlotte bereikbaarheid, dit is een must-see voor bedrijven die op zoek zijn naar ruimte die hun corporate identity en bedrijfsimago een boost geeft.”

Met een E65 energiepeil wordt York Business Park het meest energiezuinige project in de regio dat garant staat voor een fikse energiebesparing en een lagere ‘total cost of occupancy’. Het project wordt een pareltje van eigentijdse architectuur met design en afwerking op maat van individuele klanten.  York Business Park is vlot bereikbaar via de weg en het openbaar vervoer; in het project zelf worden ruime parkeerfaciliteiten in en rond de gebouwen voorzien. In de onmiddellijke omgeving van York Business Park bevindt zich een uitgebreid dienstenaanbod met restaurants, sportfaciliteiten en ontspanningsvoorzieningen. Na volledige verhuur van het project zal het werk bieden aan 700 mensen.

​Over Uplace

​Uplace is een vastgoedgroep in de lifestyle business die zich specialiseert in het ontwikkelen, beheren en investeren in “all-in-one” ervaringsbestemmingen en innoverende kantoorprojecten. 

In de ontwikkeling van onze vastgoedconcepten kijken we verder dan bouwen en gebouwen. We vragen mensen hoe ze willen leven, werken en ontspannen en beantwoorden aan hun wensen en verlangens met innovatieve vastgoedoplossingen die een meerwaarde bieden voor de hele gemeenschap. 

Tot onze flagship projecten rekenen we de heropleving van een brownfield site in Machelen met een trendy hotel, innoverende kantoorruimte, retail, ontspanningsfaciliteiten en een impressionante designtoren; en onze prestigieuze kantoorprojecten naast de E19 autoweg in Mechelen.