Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Brussel

Medix Laboratoires vestigt zich in Oudenaarde met bemiddeling van JLL


Brussel, 1 december 2014 –  De Group Willy Naessens is erin geslaagd om, in opdracht van LCV (Logistiek Center Vilvoorde),  amper acht maanden ná het verkrijgen van de bouwvergunning een kant en klaar gebouw neer te

poten specifiek op maat voor het nieuw opgerichte bedrijf Medix Laboratoires in het Bruwaanpark, Oudenaarde.

Medix Laboratoires is een fabrikant van voedingsupplementen, dieetvoeding, sportvoeding en OTC (Over The Counter) producten onder 'private label', met als doelstelling 'een ethiek voor het vak als industrieel en een moraal voor de consument'.

Het complex werd voorlopig opgeleverd op 3 November 2014, en wordt vanaf die datum verder ingericht door de huurder in functie van zijn activiteiten. Naast administratieve zetel voor Medix Laboratoires, zal het nieuwe gebouw in Oudenaarde, met een opslaghal van ongeveer 10.000 m² en circa 1.500 m² kantoren, dienst doen als productie- en opslag-eenheid. Naast deze reeds gerealiseerde hal werd aan Medix Laboratoires de garantie gegeven om binnen de drie jaar nog eens 10.000 m² ter beschikking te hebben op Bruwaanpark.

Deze transactie kwam tot stand na een geslaagde samenwerking tussen de vastgoedadviseurs JLL & Hugo Ceusters.

JLL startte reeds enige tijd geleden de zoektocht naar een geschikt locatie voor Medix en kwam in samenwerking met het lokale kantoor van Hugo Ceusters in Gent uiteindelijk uit bij de gronden van LCV te Oudenaarde en Willy Naessens als bouwheer, waardoor er een ideaal platform ontstond tot het verwezenlijken van dit project. JLL begeleidde Medix Laboratoires doorheen het hele traject, vanaf de start van hun zoektocht tot de oplevering van het gebouw.

De Stad Oudenaarde verwelkomt graag deze nieuwe speler in hun gekende industriezone, te meer gezien deze op drie jaar tijd een 100-tal nieuwe jobs zal creëren.