Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Omgeving en Maatschappij

​​​​​​​​​​W​​​ij willen graag iets positiefs toevoegen in een wereld die constant verandert. 

Dat geldt voor elk onderdeel van ons wereldwijde netwerk. Wij zien dat als een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Want we voelen ons verantwoordelijk voor de sociale, de milieutechnische en de economische impact van al onze operaties.​​

​Op het gebied van duurzaamheid en ethiek willen wij geen enkele consessie doen. Dat is de basis van alles wat wij doen. Een belangrijk onderdeel van ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, is dat wij de gevolgen van het gebruik van commercieel vastgoed op het milieu zoveel mogelijk proberen te verkleinen. Het is ons doel om binnen de vastgoedmarkt de onbetwiste leider te zijn op het gebied van duurzaamheid en energiemanagement. Ga naar www.jll.com/sustainability voor meer informatie over onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Milieu
Als het gaat om duurzaamheid en energiebesparing willen wij een toonaangevende partij in vastgoed zijn. Die ambitie passen we zowel toe op onszelf als op onze klanten. Daardoor verkleinen wij de gevolgen die commercieel vastgoed heeft op het milieu zoveel mogelijk.

Werkplek
Het is ons streven om de meest talentvolle mensen uit onze branche aan te trekken en hen een werkplek te bieden die zij koesteren. Dat doen we door een werksfeer te creëren waarin zij zich welkom voelen. Maar ook door onze talenten aan te moedigen succesvol te zijn en zich verder te ontwikkelen.

Diversiteit
Diversiteit beschouwen wij als rijkdom. Want de wereld waarin wij werken is dat ook. Daarom zorgen wij altijd voor een dynamische mix van mensen en ideeën. Dat is een verrijking van onze dienstverlening.

Omgeving en maatschappij
Wij streven ernaar goed te doen, altijd en overal.​​