Coronavirus (COVID-19) hulpmiddelen voor de vastgoedsector

Aangezien het coronavirus (COVID-19) invloed heeft op vele organisaties over de hele wereld, willen wij bij JLL u helpen begrijpen wat de consequenties zijn van deze pandemie op uw werkplek, uw vastgoed eigendom(men) en de wereldwijde vastgoedmarkten.

   

JLLimmo

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte op maat ?
Kantoren – Industrie & Logistiek – Winkels – Gronden

(re)imagine

COVID-19: we maken een ongekende wereldwijde crisis door die onze manier van werken verandert. Om uw bedrijf te begeleiden naar een meer veerkrachtige en flexibele toekomst, ontdek onze (re)imagine-oplossingen, ontworpen voor kantoren, industrie en logistiek.

Om uw bedrijf te begeleiden naar een meer veerkrachtige en flexibele toekomst, biedt (re)imagine een breed scala aan oplossingen om vastgoed, het kantoor en de werkmethoden op een duurzame manier opnieuw uit te vinden.

Ontdek onze (re)imagine oplossingen om u te helpen bij het heruitvinden van uw industrieel en logistiek vastgoed.

Logistics & Industrial Properties Update 2020 #02

Vind uw nieuwe industriële of logistieke ruimte in onze nieuwste brochure!

Re-imagine uw kantoren

Re-boost de productiviteit

Bent u tevreden met uw huidige kantoren? De rol van het kantoor past zich aan onze uitdagende wereld aan. Het is nu tijd om de perfecte mix van werken op kantoor en werken op afstand te definiëren.

Re-optimise het financiële domein

Uw vastgoedpatrimonium is een strategische hefboom voor uw performanceplan. Bedrijven moeten de kostenefficiëntie en de prestaties van het vastgoed dat ze bezitten en bezetten, beheren.

Re-invent de werkplek

Is uw kantoor klaar voor de toekomst? Een toekomstbestendige werkomgeving is niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook duurzaam.

Kansen om te grijpen

±135 panden in het Brussels Gewest, Vlaams-Brabant & Waals-Brabant

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst?

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.

"Let's Shape Living" Brochure

Lees meer over onze expertise in de Living sector

Achieved
Ambitions

Maak uw
ambities waar

Wij streven ernaar om samen te werken met de meest ambitieuze klanten en we zoeken de meest ambitieuze werknemers om voor ons werken. Dus als je op zoek bent naar een carrière in vastgoed, waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s voor fantastische klanten over de hele wereld, neem dan contact met ons op.