JLLimmo

Vind uw nieuwe locatie in België.
Wij werken met kopers, verkopers, verhuurders en huurders van alle soorten vastgoed.
Ons team begeleidt u in alle fasen van uw vastgoedproject.


 

Covid-19: JLL medewerkers blijven beschikbaar

Tijdens deze uitzonderlijke periode neemt JLL alle nodige maatregelen om de continuïteit van zijn activiteiten te verzekeren.
 

Coronavirus (COVID-19) hulpmiddelen voor de vastgoedsector

Aangezien het coronavirus (COVID-19) invloed heeft op vele organisaties over de hele wereld, willen wij bij JLL u helpen begrijpen wat de consequenties zijn van deze  pandemie op uw werkplek, uw vastgoed eigendom(men) en de wereldwijde vastgoedmarkten.

Investors Confidence Survey België

Belgisch vastgoed was nooit populairder bij beleggers
 
JLLimmo.be

Ontdek de mogelijkheden om te kopen of te huren

JLL key investment market figures 2019

Overzicht van de belangrijkste Capital Markets cijfers van de kantoren-, retail-, semi-industriële & logistieke markt in 2019.

JLL’s vrouwen inspireren

Tijdens International Women’s Day willen we dit jaar stil staan bij alle inspirerende vrouwen die bij JLL werken. Maak kennis met onze vrouwelijke leiders over de hele wereld.

JLL rapporteert recordresultaten in het vierde kwartaal en het volledige jaar 2019

De sterke groei van de bedrijfsopbrengsten, de margeverhoging en de succesvolle integratie van het HFF zorgden voor uitstekende bedrijfsresultaten.

Bekijk onze beschikbare kantoorruimten in Vlaanderen

Achieved
Ambitions

Maak uw
ambities waar

Wij streven ernaar om samen te werken met de meest ambitieuze klanten en we zoeken de meest ambitieuze werknemers om voor ons werken. Dus als je op zoek bent naar een carrière in vastgoed, waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s voor fantastische klanten over de hele wereld, neem dan contact met ons op.