Onze
Visie

Onze klanten en mensen staan centraal in alles wat we doen. Wij brengen de beste en meest uiteenlopende geesten samen met de nieuwste inzichten, onderzoek en technologie om duurzame ruimtes, gebouwen en steden te creëren die ten onze  toekomsten ten goede komen en de ambities van onze klanten verwezenlijken.

Jean-Philip Vroninks - revron gcv
CEO Belux

JLLimmo.be

Ontdek de mogelijkheden om te kopen of te huren

Flex space:
hét antwoord voor de vastgoedmarkt?

Wereldwijd groeit het aanbod van flexibele kantoorruimte nog steeds fors. De ‘flexmarkt’ bleek tot nu toe de belangrijkste oplossing voor de leegstand van onze kantoren. Maar blijft dat ook zo? Wat is de impact van de flexibilisering op de traditionele kantorenmarkt op korte en lange termijn? En hoe verandert de verhouding tussen vraag en aanbod voor toekomstige werkplekken? In ons rapport geven we antwoord op deze en andere vragen.

JLL rapporteert recordresultaten in het derde kwartaal van 2019

Een blijvende autonome margeverhoging in de vastgoeddienstverlening, uitstekende resultaten in het eerste kwartaal na de HFF-overname en een stijging van de adviesvergoedingen van LaSalle Investment Management zorgen voor een  zeer succesvol derde kwartaal.

Bekijk onze beschikbare kantoorruimten in Vlaanderen

Achieved
Ambitions

Maak uw
ambities waar

Wij streven ernaar om samen te werken met de meest ambitieuze klanten en we zoeken de meest ambitieuze werknemers om voor ons werken. Dus als je op zoek bent naar een carrière in vastgoed, waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s voor fantastische klanten over de hele wereld, neem dan contact met ons op.