Wij werken aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld.

"JLL is wereldleider in de vastgoedsector, gedreven door een ondernemersgeest. We willen dat de meest ambitieuze klanten met ons samenwerken en de meest ambitieuze mensen voor ons werken. Zo eenvoudig is het.
Wij bieden bedrijven, eigenaars en investeerders hetzelfde hoogwaardige niveau van dienstverlening voor al hun vastgoedkwesties, in België, Luxemburg en over heel de wereld.
Wij ontwerpen werkomgevingen die voldoen aan de verwachtingen van hun gebruikers, die duurzaam zijn, verbonden en geïntegreerd in hun stedelijke omgeving.
Laten we samen een verschil maken. "

Kasper Deforche*, CEO JLL Belux
*Repsak bv/srl

JLLImmo
1 of 3

JLLImmo

Ontdek het aanbod van kantoren, industriële en logistieke ruimten, commerciële ruimten, te koop of te huur in heel België.

De post-covid wereld: hoe willen werknemers in de toekomst werken? 

Kantoren zijn nu belangrijker dan ooit omdat ze het middelpunt van het werkecosysteem vormen en dat uitstekende kantooromgevingen een cruciale manier blijven om werknemers aan zich te binden. Maar hoe willen werknemers in de toekomst werken?

Wilt u meer weten?

Schrijf u in en ontvang informatie over de vastgoedmarkt rechtstreeks in uw mailbox!

Uw wensen

Zoek & vind ruimte

Vind de juiste ruimte die aansluit bij uw wensen en strategie, en die uw bedrijfscultuur weerspiegelt.

Vastgoed en portefeuillebeheer

Optimaliseer de waarde, het rendement en de aantrekkelijkheid van uw activa of portefeuille en beperk de risico's.

Ontwerp & realiseer projecten

Ontwerp en creëer inspirerende, duurzame werkomgevingen die aansluiten op hun ecosysteem.

Investeer in vastgoed

Creëer alle noodzakelijke vereisten voor het welslagen van uw projecten inzake overnames, overdrachten, commercialisering van activa en het zoeken naar financiering.

Digitale transformatie

Implementeer een digitale strategie om de prestaties van uw vastgoed te maximaliseren en het welzijn van de gebruikers te verbeteren.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact met ons op.

Het laatste nieuws

| maart 10, 2022

Reconversie zit in de lift in Brussel en Vlaanderen

De afdeling Project Advisory van JLL bevestigt de aanhoudende activiteit in de vastgoedsector rond reconversies - of met andere woorden herontwikkelingen van sites - met name in Brussel en Vlaanderen.

| januari 20, 2022

Kan industrieel vastgoed hetzelfde hoge niveau aanhouden in 2022?

Jaaroverzicht 2021 en analyse van trends en uitdagingen in de sector

| december 15, 2021

Demografische evolutie stelt stabiele rendementen op lange termijn in het vooruitzicht voor investeerders in seniorenhuisvesting

JLL, internationale consultant en marktleider in onroerend bedrijfsvastgoed, stelt u zijn eerste rapport over seniorenhuisvesting of “Senior Housing” in België voor, met een focus op de investeringsmarkt. JLL onderzocht de vastgoedmarkt in deze investeringsklasse in België en plaatst deze in een demografische, reglementaire en Europese context. Aanleiding hiervoor was de stijgende interesse van internationale investeerders voor dit marktsegment in België en verschillende adviesopdrachten waarbij JLL recent klanten adviseerde.

| december 15, 2021

De Brusselse kantorenmarkt in het teken van duurzaamheid

Aan het einde van het jaar maakt JLL de balans op van de situatie op de Brusselse kantorenmarkt. De Brusselse kantorenmarkt werd in 2021 nog steeds geconfronteerd met dezelfde uitdagingen als in 2020, veroorzaakt door de gezondheidscrisis. De huidige ecologische focus van huurders ondersteunt echter ontegensprekelijk de marktactiviteit. Naast deze nieuwe economische realiteit is er nog een belangrijke vaststelling: de terugkeer van de inflatie.

Onze referenties
2 of 3

Onze referenties

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden en ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen verwezelijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst.
Werken bij JLL
3 of 3

Werken bij JLL

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag in corporate real estate consulting, design, vastgoedexpertise, engineering of vastgoedprojectuitvoering? Wil je het beste van jezelf geven en de ambities waarmaken die je voor jezelf hebt gesteld? Laten we elkaar ontmoeten.