Is het tijd voor een
nieuwe kijk op vastgoed?

Investeer in strategiëen die geschikt zijn voor de toekomst

Traditionele investeringsmethoden voor vastgoed worden de laatste tijd zeer op de proef gesteld. Beleggers hebben behoefte aan een frisse kijk en concentreren zich op flexibele, duurzame, technologiegedreven gebouwen om weerstand op te bouwen en de toekomst van vastgoed verder te definiëren.

Wij werken samen met beleggers om hen te helpen bij het herpositioneren, diversifiëren en herbestemmen van hun gebouwen en portefeuilles om hun resultaten te verbeteren en het rendement te verhogen. Samen kunnen we de toekomst van vastgoed ontwerpen.

Toekomstgerichte beleggingsstrategieën in kaart brengen

Duurzame investeringen worden een prioriteit

Duurzaamheid is het nieuwe normaal geworden in EMEA: voor 86% van de beleggers is duurzaam beleggen een centraal element van hun beleggingsstrategie - of zal dat in de toekomst worden. (bron: BlackRock)

Beleggers blijven investeren in onroerend goed

In 2021 zal wereldwijd 1.500 miljard USD in vastgoed worden geïnvesteerd omdat beleggers op zoek zijn naar stabiele rendementen (bron: JLL)

Gewijzigd gedrag heeft invloed op de vraag

Als gevolg van de Covid-19 crisis is de waarde die in België in e-commerce werd uitgegeven in 2020 gemiddeld met 31% gestegen. De industriële en logistieke markt registreerde zijn top 3-prestatie aller tijden, wat de impact van eindconsumenten op de vraag illustreert. (bron: JLL)

Investor perspectives podcast

In deze podcast wordt ingegaan op de factoren die veranderingen teweegbrengen waardoor wereldwijde vastgoedinvesteerders hun investeringsstrategieën opnieuw moeten evalueren om zich aan te passen aan nieuwe woon-, werk- en winkelgewoonten.

Sprekers: Tim Vallance, Head of Investor Services, Michael Davis, Director, JLL Consulting en Eddie Nelms, Consulting Director bij BeWonder.

Herpositioneren, diversifiëren en transformeren

Herpositioneren

Beleggers moeten hun strategieën aanpassen aan de nieuwe situatie. Zij zullen kapitaal moeten aantrekken, investeren en herstructureren met het oog op de consumptietrends op lange termijn.

Diversifiëren

Investeerders moeten op zoek naar groeimogelijkheden buiten de traditionele markten. Slimme investeerders zullen kapitaal inzetten in nieuwe regio's en activaklassen

Transformeren

Innovatieve investeerders zullen hun activa en portefeuilles kunnen transformeren door zich te richten op investeringen in technologie, duurzaamheid en maatschappelijke gevolgen.

Laten we samen bouwen aan de toekomst van vastgoed.

Wat uw vastgoedportefeuille ook is, het is tijd om nieuwe investeringsmogelijkheden te overwegen.