Slimme beslissingen zijn gebouwd op sterke fundamenten

Vandaag de dag beseffen ondernemingen dat ze flexibel moeten blijven en de veranderingen moeten omarmen om relevant te blijven - toch staan ze voor grote uitdagingen om de juiste strategische beslissingen te nemen. 

Bij JLL Consulting zijn we ervan overtuigd dat slimme beslissingen op een sterke fundering moeten worden gebouwd. Als een wereldwijde groep van consultants helpen wij organisaties in alle sectoren bij het realiseren van hun ambities op het gebied van bedrijfsvoering, personeelsbeleid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

1 of 1

Ontwikkeling van een toekomstgerichte strategie voor werk

Dit rapport bevat een theoretisch model dat vier overlappende onderwerpen omvat: het ontwerp van werk zelf, het personeelsbestand, de werkplek en vastgoedportfolio's. Lees het rapport om te ontdekken hoe organisaties een strategie kunnen ontwikkelen voor werk dat geschikt is voor de toekomst.

Waarom JLL Consulting?

JLL is een wereldwijde organisatie van vastgoedadviesbureaus met kernactiviteiten die gericht zijn op mensen, regio's en de zakelijke kant van vastgoed.

Een wereldwijde specialisatie in de consulting sector

Wij zijn actief in 62 landen en beschikken over een volledige expertise, waaronder de manier waarop vastgoed, technologie en mensen de wereld van werk vormgeven.

Inlichtingen en expertise op wereldniveau

Als wereldleider in commercieel vastgoed bevinden wij ons in een unieke positie om inzichten te verschaffen met een van de grootste vastgoeddatabases ter wereld.

Aangedreven door innovatie en technologie

Wij adviseren en ondersteunen meer dan 600 klanten wereldwijd via ons portfolio van vastgoedtechnologieën, dat de gehele levenscyclus van vastgoed en de ervaring van werknemers bestrijkt.

Streng, onpartijdig en ethisch gedrag

Eerst en vooral hechten wij waarde aan een onpartijdige en ethische aanpak in alles wat wij doen.
 

Contacteer onze experten

Het tijd. het is tijd om de toekomst van het werk te hercreëren.

Ideeën, onderzoek en oplossingen voor de moeilijke vragen waarmee bedrijfsleiders vandaag worden geconfronteerd.