Ontwerp & Realiseer
Uw Projecten

Geef uw vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

We willen voor u inspirerende ruimtes inrichten die verbonden zijn aan hun ecosysteem, in lijn met uw strategie.

Advies

JLL Ontwikkelt de strategie, het budget en de tijdslijn om uw visie tot leven te brengen.

Ontwerp

JLL Creëert ruimtes die passen bij uw cultuur, uw mensen en uw omgeving.

Beheer

Maak optimaal gebruik van een verhuizing of renovatie.

Bouw

Bouw of verbouw uw ruimte.

Vastgoedspecialisten adviseren u

Budgetmanagement

Plan de uitgaven voor uw werkzaamheden, een nieuw project of portefeuille vooraf. Evalueer de mogelijkheden, het budget, de wensen en de risico’s om uw ideeën te laten matchen met uw budget.

Design management

Ontwikkel geweldige, nieuwe inrichtingen voor een nieuw (hoofd)kantoor, passend bij de wensen en eisen van uw werknemers en bedrijfsvoering.

Smart Buildings

Introduceer nieuwe technologieën en verbind bestaande systemen om de productiviteit van gebouwen, werkplekken en mensen te verbeteren. Krijg met real-time data inzicht om uw eigendom en/of portefeuille nog beter te beheren en een optimale huisvesting te creëren voor uw huurders en/of gebruikers.

Workplace strategy

Creëer een visie voor uw werkplek die innovatie bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. Ontwerp aantrekkelijke, flexibele ruimtes die passen bij uw bedrijfscultuur, de behoeften van uw medewerkers en om talent te kunnen aantrekken en behouden.

Concept, Identity & Branding

Ontwikkel geweldige, nieuwe inrichtingen voor een nieuw (hoofd)kantoor, passend bij de wensen en eisen van uw werknemers en bedrijfsvoering.

Ontwerp en interieurarchitectuur

Maak van uw concept een flexibel en duurzaam vastgoedproject, dat aan de huidige en toekomstige behoeften van uw gebruikers kan voldoen.

Ontwerp & realiseer

Realiseer of transformeer uw ruimtes en zorg ervoor dat het totale proces van het ontwerp, de realisatie tot de oplevering nauwlettend wordt beheerd om uw ideeën tot leven te brengen.

Gebouwadvies

Neem de juiste beslissingen door een gedegen gebouwonderzoek, conditiebepaling, gepland onderhoud, kostenbeheersing, risicoanalyse en monitoring van ontwikkeling en realisatie van renovatie en/of nieuwbouw.

Ontwikkelingsadvies

Krijg advies over projectplanning en -optimalisatie, uitvoerbaarheid en financiering voor nieuwbouw, renovatie of complexe herontwikkelingen.

Planning & ontwikkelpotentieel

Maximaliseer de waarde van uw grond of gebouw. Koop of verkoop met de juiste voorwaarden. Zorg ervoor dat uw plannen gerealiseerd kunnen worden en dat de nodige vergunningen worden toegestaan. Onze professionele teams behalen het beste resultaat.

Duurzaamheid

Realiseer duurzame oplossingen die de waarde van uw vastgoed maximaliseren, risico's beperken, nieuwe inkomsten creëren, kosten verlagen en/of het werkklimaat binnen uw gebouw(en) verbeteren. En zorg zo dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Verplaatsingsbeheer

Voltooi uw interne team om de bewegingen soepel te beheren. Profiteer van hulp bij logistiek en planning, verhuizing en veranderingsmanagement, installatie van meubilair en activering van technologie.

Client Stories

We werken samen met onze klanten om goede oplossingen te vinden en fantastische ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen verwezenlijken. Samen met onze klanten bouwen we aan een betere toekomst. Hieronder kan u enkele van onze prestaties vinden.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze afdeling Project & Development Services of heeft u een project uit te voeren? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Bernard Sergeant,Head of Corporate Solutions & Business Development
Bernard Sergeant
Head of Corporate Solutions & Business Development
Serge Tournay,Project Director, Project & Development Services
Serge Tournay
Project Director, Project & Development Services

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.