Project Advisory

Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.

Onze flexibele, innovatieve en duurzame oplossingen.

Ons Project Advisory team zal u toegang geven tot alle nodige expertise en knowhow om uw vastgoedproject uit te voeren.

Haalbaarheidsanalyse

Wij voeren een volledige financiële analyse uit van uw grond of bestaande gebouwen om de aankoop- of verkoopwaarde te bepalen,  op juridisch en technisch vlak om alle opties te overwegen om het toekomstige resultaat te her-dynamiseren.

Vastgoedadvies en-strategie

Gezien de levenscyclus van uw gebouw, het verhuur en/of verkooppotentieel en de locatie, adviseren wij u bij het ontwikkelen van een strategisch businessplan.  Dit omvat juridisch en technisch advies zodat u een 360° evaluatie van het vastgoedpotentieel van uw site krijgt.

Taxatie

Gedetailleerde taxatie van uw vastgoedproject in nauwe samenwerking met andere teams binnen JLL, zoals de afdeling Residential, Capital Markets, Office, Retail en Industrial Agency, alsmede Marketing, Research en Valuation.


Herontwikkeling

Wij adviseren u om de ideale hoeveelheid en verschillende mogelijkheden te verkrijgen voor uw vastgoedproject, waarbij we de juiste balans vinden tussen wonen, retail, kantoor en ander gebruik voor het perfecte project.

Achieved Ambitions

Praat met ons
over Project Advisory. 

Is uw gebouw of portfolio klaar voor de toekomst? Ons Project Advisory team is gespecialiseerd in het identificeren en verkopen van grond en bestaande gebouwen die geschikt zijn voor reconversie, zodat u uw toekomstige vastgoedprojecten kunt realiseren.