Waardebepaling

Ontdek de reële waarde van uw vastgoed of portefeuille.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun investeringsambities te realiseren.
Taxaties

Bereken de reële waarde van uw vastgoed of portefeuille in elke sector, op basis van de meest recente marktgegevens en krijg een betrouwbare en nauwkeurige beoordeling van professionals, zelfs voor de meest complexe projecten.

Financieringsadvies

Beslis over de beste manier om uw vastgoedtransactie te financieren, ondersteund door marktonderzoek, taxatiegegevens en strategisch inzicht in uw opties.

Due diligence

Beoordeel de waarde van onroerend goed en de fiscale implicaties op de wereldwijde markten om de naleving ervan te waarborgen.

Haalbaarheids- en marktstudies

Haalbaarheids- en marktstudies uitvoeren tijdens het aankoopproces om te bepalen wat de beste oplossingen zijn voor schaal, ontwerp en verwachte financiële opbrengsten.

Balance sheet reporting

Behoud nauwkeurige waarden van vastgoedactiva op uw balans - met inbegrip van grond, gebouwen, verbeteringen van locaties en goodwill - met nauwkeurige en betrouwbare waarderingen.

Sale & leaseback

Zoek naar vastgoed met de mogelijkheid om de ruimte terug te verhuren aan de verkoper en zo een stabiel rendement te behalen.

Activa herpositionering & Urban Regeneration

Creëer waarde voor uw vastgoedportfolio door het te herpositioneren binnen de stedelijke omgeving en het identificeren van nieuwe gebruiksmogelijkheden voor uw ruimtes. 

Praat met ons
over vastgoed investeringen.

Wat is uw pand of portefeuille echt waard?
Adrian Glatt - Saga bv/srl,Head of Capital Markets Belux
Adrian Glatt - Saga bv/srl
Head of Capital Markets Belux
Rod Scrivener,Co-Head of Valuation Advisory Belux
Rod Scrivener
Co-Head of Valuation Advisory Belux