Verhuur

Realiseer de perfecte huurdersmix voor uw beleggingsdoelstellingen.

Hoe kunnen we
u helpen?

Ontdek hoe wij onze klanten helpen hun investeringsambities te realiseren.
Verhuren

Trek en behoud de huurders onder de beste voorwaarden en onderhandel over huurtermijnen die een maximale bezetting garanderen.

Property Marketing

Stel een effectief marketingactieplan op om de sterke punten en de relevantie van uw aanbod op de markt (ontwerpconcept, diensten, huur, enz.) in de verf te zetten, rekening houdend met uw prioriteiten. Wij begeleiden u tot de onderhandelingen zijn afgerond.

Huurders zoeken

Versnel uw zoektocht naar huurders, ongeacht de beschikbare ruimte. Ons team van bijna 200 vastgoedexperts, gespecialiseerd per geografische sector en activatype, stelt zijn kennis van gebouwen, de markt en bedrijven in uw voordeel om uw aanbod optimaal te positioneren en uw kerndoelstelling te bepalen.

Co-working en flexible space

Transformeer uw ruimtes naar innovatieve werkplekken om optimaal te profiteren van de toenemende vraag naar flexibele en creatieve werkplekken.

Vastgoedmanagement

Krijg een maximaal rendement op uw investeringen en creëer geweldige ervaringen voor uw huurders en hun klanten. Lever ruimtes die efficiënt en veilig zijn voor een duurzame toekomst.

Ontwikkeling en Renovatie

Verzeker het succes van uw bouw- of renovatiewerkzaamheden. Profiteer van een nauwkeurig beheer van alle belanghebbenden op architecturaal, technisch, juridisch en financieel gebied en van een volledig beheer van de administratieve taken tot en met de rapportering en communicatie met uw teams. 

Sale en leaseback

Zoek naar de mogelijkheden uw gebouw te verkopen en terug te huren om zo passend financieel resultaat te behalen. 

Achieved
Ambitions

Praat met ons
over vastgoed investeringen.

Zorg voor maximale bezetting met kwaliteitshuurders.