GSJ advocaten kiest voor Post X

GSJ advocaten heeft gekozen om haar kantoren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen te verlaten voor de nieuwe kantorensite POST X in Berchem.

juli 08, 2019

GSJ advocaten heeft gekozen om haar kantoren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen te verlaten voor de nieuwe kantorensite POST X in Berchem.

Vanaf begin 2020 zal het advocatenkantoor deze splinternieuwe, duurzame en op maat ingerichte kantoren betrekken en kunnen ze ook genieten van de diensten die op deze site worden aangeboden.

GSJ advocaten kent een sterke groei, waardoor haar bestaande kantoren aan de Mechelsesteenweg te krap worden voor een optimale werkomgeving. Het huren van bijkomende ruimten in de onmiddellijke omgeving biedt een tijdelijk comfort maar is geen duurzame oplossing. Deze duurzame oplossing heeft zij – na analyse van de Antwerpse kantorenmarkt in samenwerking met JLL -  gevonden  op de nieuwe site van POST X. Het advocatenkantoor  zal ca. ±2.972m² aan kantooroppervlakte huren.

De keuze voor POST X is ingegeven door de mogelijkheid om  de gehuurde oppervlakte op maat in te richten in splinternieuwe en duurzame gebouwen en  in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid via  de weg, het openbaar vervoer met een rechtstreekse verbinding tussen de site en Berchem Station en de fiets (twee fietspaden lopen door de site)

Momenteel zijn de laatste ruimtes van POST X volop in commercialisatie via JLL en verwacht JLL dat de volledige site  tegen einde 2019 verhuurd zal zijn.

About JLL

JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of over 91,000 as of March 31, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.be.