JLL realiseert 2 last mile delivery operaties op de Alinso site te Zwijnaarde.

Description

november 07, 2019

BRUSSEL, 7 november 2019JLL heeft op de site  Nederzwijnaarde 2 in Zwijnaarde in samenwerking met Alinso, eigenaar van de betrokken locatie, een deel van de gebouwen verhuurd om ze in te richten als last mile delivery center ten voordele van enerzijds een internationale e-commerce speler en anderzijds  een gevestigde grootwarenhuisketen. JLL adviseerde en bemiddelde in beide transacties.

De Alinso site is uiterst geschikt voor dit soort van activiteiten en stadsdistributie gezien zijn ligging langsheen de kruising van de E17 (Antwerpen – Gent/Kortrijk) en de E40 (Brussel – Oostende/Brugge) in de zone Nederzwijnaarde. Het betreft een opnamevolume van circa 3.000 m² opslagruimte en bijhorende burelen met sociale voorzieningen. De opslagruimte werd volledig vernieuwd en op maat aangepast met o.a. 8 loading docks. Beide huurders beschikken zo over een logistiek verdeelpunt op een boogscheut van de stad Gent.

JLL merkt op dat het gaat om twee transacties die kaderen in de toenemende vraag naar ‘Last Mile Delivery Centra’, om ook het cliënteel in het centrum van de stad Gent en de randgemeenten snel te kunnen beleveren. De ontsluiting via de E17, de E40 en de R4 spelen hierin uiteraard een cruciale rol.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.be.