N16 KMO Park in Willebroek is uitverkocht

januari 09, 2020

BRUSSEL, 9 januari 2020JLL bevestigt het succes van het bedrijvenpark “N16”, dat zich richt op middelgrote en kleine bedrijven, van de ontwikkelaar MG Real Estate. In de loop van 2019 begon MG Real Estate aan de bouw van het N16 KMO Park in Willebroek. Naast Willy Naessens als aannemer nam het op exclusieve basis de vastgoedmakelaar JLL onder de arm.

Deze ontwikkeling is het tweede KMO Park in de door MG Real Estate ontwikkelde Industrie Zone De Hulst in Willebroek. Het bevindt zich in de Schoondonkweg 9 in Willebroek en geniet van een unieke zichtbaarheid vanop de N16 (Koning Boudewijnlaan). Het park bestaat uit 10 KMO units met oppervlaktes gaande van 224 m² tot en met 272 m². De units hebben een vrije hoogte van 6 meter en zijn uitgerust met een gelijkvloerse poort. Het park werd ondertussen opgeleverd.

Eind 2019 vond JLL de laatste koper voor dit park waardoor het gehele KMO Park nu is uitverkocht.

De 3 units aan de kant van de N16 werden verkocht aan AM Michiels, verdeler van het iconische automerk Aston Martin. Voor de andere units werd een klassieke mix van investeerders en eindgebruikers gevonden.

Wat maakt dit project zo bijzonder ? Naast de focus op betaalbare, relatief kleine units, werd in dit project door MG Real Estate ook veel aandacht besteed aan de architectuur. Op de kop staat een moderne kantoorruimte als eyecatcher. De units zelf zijn volledig opgetrokken in een betonnen structuur en afgewerkt met een schakering van witte en zwarte wandelementen in uitgewassen beton. Bijkomend kan het N16 KMO Park genieten van een uitzonderlijk interessante ligging. Niet alleen bevindt het park zich tussen Antwerpen en Brussel maar bevindt het zich ook nog eens langsheen de N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.be