Nieuwe Managing Director bij JLL Luxemburg

januari 07, 2020

BRUSSEL,7 januari 2020 – JLL kondigt met plezier de benoeming aan van Angélique Sabron als Managing Director van JLL Luxemburg, met ingang van 1 januari 2020.

Angélique Sabron heeft de functie van Managing Director van JLL Luxemburg op zich genomen.

Voorheen was zij Head of Markets. Nu zal zij de eerste vrouw zijn die Managing Director wordt van een vastgoedmakelaar in Luxemburg.

In het algemeen bekleedt JLL een leiderspositie op de Luxemburgse markt dankzij jarenlange solide prestaties. Angélique was een van de hoofdrolspelers in dit succes dankzij haar sterke marktexpertise, haar vermogen om deals te sluiten en haar klantgerichte aanpak. JLL streeft steeds naar duurzame groei in overeenstemming met de Europese strategie van de groep.  Dit houdt met name in dat er een bredere bedrijfsmix wordt uitgewerkt voor JLL Luxemburg, waarbij de nadruk ligt op de drie strategische pijlers "Clients, Digital en People”.

Het Luxemburgse team bestaat uit een dertigtal medewerkers verspreid over verschillende afdelingen: Offices, Retail, Residential, Valuations, Capital Markets en Corporate Solutions. Corporate solutions omvat volgende diensten ; Tenant Representation en Project & Development Services, evenals Tétris Design & Build, een algemene aannemer voor het ontwerp en de inrichting van professionele ruimten (zoals kantoren, hotels,etc..) in Design+Build modus.

Angélique hecht veel belang aan het welzijn van haar teams maar als ook aan het evenwicht, de pariteit, de cultuur en een harmonie in de verschillende generaties binnen de teams. Haar eerste opdracht is om de voortzetting en de versterking van JLL Luxemburg’s positie op de nationale en internationale markt te bevorderen.

Vanaf 1 januari 2020 heeft ze Romain Muller opgevolgd, die een nieuwe uitdaging zal aangaan.

About JLL