JLL begeleidt P&V in verkoop Gent en Mechelen

JLL heeft, na Antwerpen en Brugge, nu in Gent en Mechelen de verkoop van twee P&V gebouwen succesvol afgerond na een biedingsprocedure

maart 08, 2018

In Gent werd het pand van 1.800 m² Koningin Astridlaan 185 verkocht aan G-label. Dit voormalige P&V kantoor heeft een strategische ligging vlak aan het Sint- Pieters Station. Het gebouw, laatst gerenoveerd in 2006, zal terug worden verhuurd na een nieuwe verfrissing. Op lange termijn heeft het gebouw ook potentieel als residentiële reconversie. 

De verkoop in Mechelen betreft een statische herenwoning van ongeveer 450 m² op de Grote Markt. Het pand bevat kantoorruimte op het gelijkvloers en eerste verdieping. Deze ruimten zijn momenteel te huur en hebben groot potentieel voor commerciële doeleinden dankzij een ligging aan de zonnekant. Op de tweede en derde verdieping zijn twee appartementen met een prachtig zicht over het historisch centrum en er zijn mogelijkheden voor parking onder de Grote Markt. Het gebouw werd verkocht aan een lokale privéinvesteerder.