Nieuwsbericht

JLL benoemt Christophe Ackermans als Co-Head of Valuation Advisory in België en Luxemburg 

Christophe zal samenwerken met Rod Scrivener om JLL’s waardering- en adviesactiviteiten in België en Luxemburg te versterken.

november 09, 2021

Christophe Ackermans - bv/srl

Co-Head of Valuation Advisory Belux
+32 (0)2 550 25 08

Rod Scrivener

Co-Head of Valuation Advisory Belux
+32 (0)2 550 26 50

Valina Sempot - VSMC sprl

Head of Marketing & Communication, Research & Data Knowledge Belux
+32 (0)2 550 25 37

Brussel, 9 november 2021JLL (NYSE: JLL) heeft Christophe Ackermans benoemd tot Co-Head of Valuation Advisory in België en Luxemburg (Belux).

Na een eerste ervaring bij PwC als senior auditor, gevolgd door maar liefst 20 jaar aan het roer van de afdeling Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield, heeft Christophe Ackermans besloten het JLL-team te versterken en samen te werken met Rod Scrivener, Co-Head of Valuation Advisory Belux, om de positie van het bedrijf als erkend expert in vastgoedwaardering en -advies op deze markten te versterken. Christophe zal vanuit het kantoor in Brussel werken.

Kasper Deforche, CEO Belux, JLL, reageert: "Ik ben zeer verheugd om Christophe in ons team te verwelkomen. Zijn deskundigheid en jarenlange ervaring in de sector zullen van vitaal belang zijn nu we de pandemie te boven komen en groeiende marktopportuniteiten omarmen. Rod Scrivener heeft een fundamentele rol gespeeld in de groei van onze Valuation Advisory-activiteiten in Belux en zal dit ook blijven doen. Hun gecombineerde inzicht in de uitdagingen van de markt en de behoeften van onze klanten zullen ervoor zorgen dat we ons succes op dit gebied verder kunnen uitbouwen, samen met de steun van de bestaande Belux-teams.."

 

Rod Scrivener, Co-Head of Valuation Advisory, Belux, JLL, commentarieert: “Christophe is een uitstekende manager met een uitzonderlijk track record van prestaties voor klanten in alle sectoren van de Belux-markt. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee en is de ideale partner om ons team te innoveren en te laten groeien. Zijn benoeming stelt ons niet alleen in staat om de dienstverlening aan onze klanten verder uit te breiden, waarbij de uitzonderlijke kwaliteit gehandhaafd blijft, het verzekert ook het toekomstige succes van de onderneming."

           

Christophe Ackermans, Co-Head of Valuation Advisory, Belux, JLL, zegt:
“Ik heb al lang respect voor het JLL-team en ben verheugd dat ik de kans krijg om me bij hen te voegen op zo'n belangrijk moment voor de vastgoedmarkt. Samen zullen we in de veranderende wereld van vastgoed de go-to adviseur zijn voor waarderingen en risicobepalingen, om voor onze klanten als essentiële gids te fungeren voor vastgoedwaarden.”

 

-       Einde -


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. JLL shapes the future of real estate for a better world by using the most advanced technology to create rewarding opportunities, amazing spaces and sustainable real estate solutions for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.6 billion in 2020, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 95,000 as of September 30, 2021. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.