Nieuwsbericht

JLL benoemt Kasper Deforche tot CEO voor België en Luxemburg

Kasper zal JLL's positie als marktleider in de regio aansturen en versterken

augustus 03, 2021

Brussel, 03 augustus 2021 - JLL (NYSE : JLL) heeft Kasper Deforche aangesteld als CEO van België en Luxemburg (Belux). Hij zal starten op 1 november 2021 en zal werken vanuit Brussel. In zijn nieuwe rol zal Kasper Deforche het bedrijf leiden om de positie van JLL als leider in deze twee markten te versterken.

 

Kasper Deforche is voormalig CEO van Wereldhave Belgium, een Gereglementeerde Vastgoed-vennootschap (GVV) genoteerd op Euronext Brussel, en was er verantwoordelijk voor het uitschrijven en aansturen van de strategie in een snel veranderende winkelvastgoedmarkt en het recente succesvolle crisisbeheer tijdens de COVID-19-pandemie. Voorheen was hij ook verantwoordelijk voor de winkel en residentiële vastgoedportfolio bij AG Real Estate, één van de belangrijkste vastgoedspelers in België en Luxemburg.

 

Charles Boudet, ESB-sponsor van Belux et CEO Frankrijk zei: “We zijn verheugd Kasper te verwelkomen aan boord om de positie van JLL in België en Luxemburg met zijn managementervaring te versterken. Hij brengt diepgaande kennis van de vastgoedmarkt met zich mee en zal een sleutelrol spelen bij onze klanten door hen te begeleiden bij hun strategische keuzes in een veranderend vastgoedlandschap en zal het bedrijf een nieuw perspectief geven.”

 

Kasper Deforche merkte op: "Ik verheug me erop om JLL te vervoegen in een tijd van opmerkelijke veranderingen en unieke marktkansen. Ik kijk ernaar uit om te werken met de Belgische en Luxemburgse teams die ervaren en dynamisch zijn. We zullen samenwerken om onze klanten te helpen de toekomst van hun activiteiten te consolideren door middel van duurzame groei en innovatief denken.”

- einde -

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. JLL shapes the future of real estate for a better world by using the most advanced technology to create rewarding opportunities, amazing spaces and sustainable real estate solutions for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.6 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 91,000 as of December 31, 2020. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.be.