JLL rondt succesvol de verkoop van de Neovia site te Lummen af

Tijdens de jaarwissel heeft JLL succesvol de verkoop van de Neovia site, gelegen te Lummen vlakbij het kruispunt van de E313 en de E314, afgerond

januari 19, 2018

Na een intensieve marketingperiode en paralelle onderhandelingen met verschillende kandidaten werd deze 11 ha grote site met een logistiek gebouw van bijna 55.000 m2 door JLL verkocht voor rekening van haar opdrachtgever Neovia Logistics, het voormalige Caterpillar Logistics. 

Tot midden 2016 voerde Neovia in deze gebouwen de logistieke activiteiten van Mobis uit. Mobis verhuisde in datzelfde jaar trouwens ook met de bemiddeling van JLL naar een nieuwbouwcomplex van 65.000 m2 gelegen te Beringen.

De Neovia site werd verkocht aan de nv Futurn Vestra die dit 20 jaar oude complex zal herontwikkelen naar een modern bedrijvenpark geschikt voor logistieke en kmo-activiteiten. "Deze grootschalige transactie toont nogmaals de toegenomen belangstelling aan van bedrijven en investeerders voor goedgelegen locaties op de as E313 ten oosten van Antwerpen" aldus Walter Goossens, Head of Industrial & Logistics Leasing bij JLL, marktleider in semi-industrieel en logistiek vastgoed in België.