Nieuwe speler op MG Parc De Hulst : Vanden Borre

​De eindejaarsperiode heeft MG REAL ESTATE en VANDEN BORRE er niet van weerhouden om intussen een huurovereenkomst te sluiten voor een sleutel-op-de-deurproject van 14.000 m² aan logistieke oppervlakte en 600 m² aan bureauruimte in Willebroek. JLL heeft haar marktkennis ten dienste gesteld en de bemiddeling succesvol afgerond

januari 31, 2018

Er was nood aan een versterking van de huidige vestiging van Vanden Borre in Sint-Pieters-Leeuw na fusie tussen Fnac en Vanden Borre in 2016. Het nieuwe distributiecentrum legt de focus op grotere producten en wil zijn e-commerce uitbreiden.

MG Real Estate heeft zich volledig gealigneerd aan de behoeften van zijn toekomstige huurder. 

De site die in een tijdsspanne van 5 maanden gebouwd zal worden zal zich bevinden naast Décathlon, Metro, Dachser en NedCargo. Deze werden reeds door MG REAL ESTATE ontwikkeld. Het zal zich ook bevinden naast Toyota Material Handling, die momenteel nog volop in ontwikkeling is. De nieuwe infrastructuur zal voldoen aan de allerlaatste duurzaamheidsnormen en zorgt voor aanzienlijke besparingen.

De multimodale logistieke zone De Hulst in Willebroek kent een groot succes sinds haar ontstaan in 2013 dankzij het snelle reactievermogen van haar ontwikkelaar en de uitstekende ligging van het bedrijvenpark. Het bevindt zich namelijk langs de N16 die Puurs met Mechelen verbindt, op 1 km van de A12-snelweg Antwerpen-Brussel en in de nabijheid van de haven van Antwerpen en het kanaal van Willebroek (dat Brussel verbindt met Antwerpen).

De Willebroekse instanties maken van e-commerce hun stokpaardje en moedigen verdere personeelsopleiding op dat vlak dan ook aan.

De Hulst in Willebroek biedt daarnaast nog zo’n 78.000 m² aan nog op te trekken gebouwen.