Verkoop Business Park “Drie Tommen” te Tienen neemt aanvang

JLL, de specialist in bedrijfsmatig vastgoed, werd sinds kort gemandateerd met de verkoop van 40 KMO-units op het Business Park “Drie Tommen” te Tienen. Dit project is het resultaat van een samenwerking tussen de KMO-vastgoed specialist BVI.BE, Willy Naessens Industriebouw en Studiebureau Rimanque

juli 13, 2018

Het park bevindt zich in de industriezone van Tienen, Bietenweg.

Op een ideale locatie ten Oosten van Leuven, wordt in september 2018 gestart met de bouw van 40 KMO-units. Zowel polyvalente ruimtes als kantoren en opslagruimtes zijn beschikbaar. De KMO-units beschikken over oppervlaktes van 95 m² tot 579 m² en worden casco opgeleverd. De mogelijkheid bestaat om de casco units samengevoegd te kopen en een sleutel-op de-deur project te laten realiseren.  

Drie belangrijke kenmerken komen bij dit project van toepassing: duurzame omgang met het terrein, het halen van de meest recente EPB-eisen en de noden van de klant zo goed mogelijk te vervullen door flexibele en aanpasbare modules aan te bieden.

De samenwerking tussen BVI.BE, Willy Naessens Industriebouw en Studiebureau Rimanque - elk deskundig in hun branche binnen de ontwikkeling van vastgoed - zorgt ervoor dat “Drie Tommen” kwalitatief hoogstaande units zal leveren. 

Het “Drie Tommen” Business Park is de ideale gelegenheid voor investeerders en bedrijven die in die regio willen groeien. Units kunnen worden aangekocht vanaf 125.000 € exclusief BTW. JLL is actief op de gehele Belgische vastgoedmarkt en ziet de vraag naar KMO-units op goede locaties in heel België groeien. Voor kleinere bedrijven zijn dergelijke KMO-parken dan heel geschikt. 

JLL werkt als hoofdmakelaar samen met Aximas.